Keystone logo
Lucerne University of Applied Sciences and Arts

Lucerne University of Applied Sciences and Arts

Lucerne University of Applied Sciences and Arts

Introduksjon

Lucerne University of Applied Sciences and Arts - Din partner for høyere utdanning i Business and Management

Bachelor- og mastergradsprogrammene som tilbys av Lucerne University of Applied Sciences and Arts hjelper studentene med å gjøre overgangen til en ny karriere. Når det gjelder etter- og lederutdanning kan fagfolk velge mellom rundt 200 forretnings- og lederkurs, som i likhet med studieprogrammene er basert på solid forskning og langvarig praktisk erfaring.

Forskningskunnskap for undervisning og praksis

I tett samarbeid med industri, tjenesteleverandører, offentlige myndigheter, ideelle organisasjoner og forbund/foreninger, initierer og gjennomfører Lucerne University of Applied Sciences and Arts forskningsprosjekter, hvis funn informerer både undervisning og praksis.

Videre driver skolen vår forskning – mye av det innenfor et tverrfaglig miljø – på følgende områder: finansiell kontroll og regnskap, finans og bank, kommunikasjon og markedsføring, offentlig ledelse og økonomi, turisme og mobilitet og bedriftsledelse.

Muligheter for samarbeid

Lucerne University of Applied Sciences and Arts tilbyr kommersielle virksomheter og myndigheter alt fra kortsiktig rådgivning til gjennomføring av et forskningsprosjekt som strekker seg over flere år (kun på tysk).

Overføringstjenester

Bedrifter kan leie tjenestene til høyt kvalifiserte forelesere eller forskningsmedarbeidere Lucerne University of Applied Sciences and Arts på midlertidig basis.

Utvalgte forskningsprosjekter

Finn et lite utvalg av bemerkelsesverdige forskningsprosjekter hentet fra den omfattende porteføljen til de fire instituttene ved Lucerne University of Applied Sciences and Arts (kun på tysk).

Lucerne University of Applied Sciences and Arts - Universitetet for profesjonelle

Lucerne University of Applied Sciences and Arts støttes av de seks kantonene i Sentral-Sveits. Med 7 000 studenter som går på bachelor- og masterstudier, nesten 4 500 studenter som går på etter- og videreutdanningsprogrammer, og 498 nye prosjekter innen forskning og utvikling, er det den største utdanningsinstitusjonen i denne regionen, hjertet av Sveits.

Campus funksjoner

Fasilitetene til handelshøyskolen i Lucerne har alt for å gjøre studiene hyggelige, fra et bibliotek og en kantine til en barnehage. Ta en titt og lær om campuslivet.

  Steder

  • Lucerne

   Werftestrasse,4, 6002, Lucerne

   • Risch-Rotkreuz

    Risch-Rotkreuz, Sveits

    • Emmenbrücke

     Emmenbrücke, Sveits

     Spørsmål