Keystone logo
Mahawithayalai Huachiew Chalermprakiet (HCU)

Mahawithayalai Huachiew Chalermprakiet (HCU)

Mahawithayalai Huachiew Chalermprakiet (HCU)

Introduksjon

Huachiew Chalermprakiet University ble grunnlagt av Poh Tek Sieng Tung Overseas Chinese Foundation, som er den største veldedige kinesiske organisasjonen i det thailandske samfunnet. Vår konstante policy er å støtte utdanning for å utvikle menneskelige ressurser i et prosjekt vi omtaler som "Service to Society and Educational Development".

Huachiew Chalermprakiet University har en institusjonell historie på over femti år, med en utviklingsvei som kan deles inn i tre perioder:

1941 CE Huachiew Hospital Jordmorskole er etablert med sikte på å produsere jordmorveiledere; de skal ha kunnskap og evner innen sykepleie og jordmor, som skal brukes til beste for samfunnet og nasjonen.

1982 CE Poh Tek Tung Foundation Committee, som er bevisst regjeringens arbeid med å utvikle nasjonen i samsvar med den fjerde nasjonale økonomiske og sosiale utviklingsplanen (1977-1981 CE), utvider det tidligere Huachiew Hospital til et generelt sykehus som tilbyr kurative tjenester og råd til folk som kommer for å be om tjenester innen alle medisinske felt, og i tillegg til dette utvider jordmorskolen til en sykepleierhøgskole der fakultetet for sykepleie underviser i et Bachelor of Science-program i sykepleie og jordmor og kaller høgskolen " Huachiew College", senere åpnet fakultetet for sosialt arbeid, med en bachelor i sosialt arbeid, som et ekstra fakultet.

1990 CE er året Poh Tek Tung Foundation har vært i drift i 80 år. Stiftelsen har konstant politikk for å støtte og utvide omfanget av sitt arbeid innen høyere utdanning. Og for å respektfullt bidra til kongelig fortjeneste og hylle kongelig ære, mens vi ydmykt minnes kongelig stor medfølelse og dyd fra de kongelige pedene til Hans Majestet Herren Kongen og Hennes Majestet Lady Sirikit dronningen, har Poh Tek Tung Foundation en beslutning om å heve Huachiew College status som “University” og mottar godkjenning fra University Bureau for dets stiftelse som universitet og mottar kongelig stor medfølelse og dyd i den nådig tildelte tittelen “ Huachiew Chalermprakiet University” 11. mai 1992, betraktet som kjære lykkebringende institusjonsmessig og har betydning for kinesere som har kommet inn i skyggen av kongens nåde.

“ Huachiew ” betyr “overseas Chinese” og er navnet stiftelsen bruker som navnet på stiftelsens sykehus og høyskole.

Steder

  • Samut Prakan

    Location 18/18 Bangna-Trad Road Km.18, Bang Chalong Subdistrict, Bang Phli District,, , Samut Prakan

    Spørsmål