Keystone logo
Maitripa College

Maitripa College

Maitripa College

Introduksjon

Maitripa College er den første tibetanske buddhistiske college i Pacific Northwest, og var vert for Environmental Summit Dalai Lama mai 2013. Maitripa College er basert på overbevisningen om at buddhistisk tenkning og praksis har betydelige bidrag til å gjøre til det amerikanske samfunn og kultur. Ledet av Geshe Lharampa, Yangsi Rinpoche, er Maitripa pedagogiske modell basert på de tre pilarene i stipend, meditasjon, og service, og gir en kontemplativ og transformative pedagogisk erfaring. Stipend og ordinerte SANGHA stipend, fleksibel timeplan, og attraksjonene i Portland, Oregon, sette rimelig høyere grad eller videreutdanning innen rekkevidde. Maitripa er både en høyskole og buddhistisk meditasjonssenter.

Maitripa College

Vår filosofi of Education: De tre søylene

Vi tror på kraften i utdanning for å dyrke vårt potensial til å skape et meningsfylt liv. I kjernen av Maitripa College utdanning er de tre pilarene i stipend, meditasjon, og service.

Tre Pillars of Education ved Maitripa College

For både Master of Arts i buddhistiske studier og Master of Divinity grader, de tre pilarene i stipend, meditasjon, og service er grunn. Vi innser at noen av disse tre pilarene er tilgjengelig i en rekke forskjellige måter i våre liv-mindfulness treninger, dharma sentre, skoler og ideelle organisasjoner er overalt. Bare på Maitripa College er de kombineres for å lage en transformerende og integrert utdanning, som er forankret i tradisjon.

Unikt for Maitripa College er det faktum at våre meditasjon og filosofi kurs blir undervist av både trente vestlige forskere og tradisjonelt trente tibetanske mestrene, inkludert kjernen av vårt fakultet i dag, Geshe Lharampa Yangsi Rinpoche, som snakker flytende engelsk og gir instruksjoner på en måte som er avslappet, kjærlig, og direkte fra sin egen erfaring.

Stipend

Gjennom grundig vitenskapelig undersøkelse, inkludert kurs på Lamrim, Madhyamaka, engasjert buddhisme, historie buddhistisk filosofi, teorier og metoder, og mer, har vi tilgang til både bredden i stipend tilgjengelig i den vestlige akademiet og dybden av kunnskap og visdom overføres gjennom Gelug tradisjonen i tibetansk buddhisme. Gjennom åpen dialog og seminar-stil klasser, våre lærere og elever gjøre buddhistisk stipend blir levende.

Meditasjon

I motsetning til mange steder hvor man kan praktisere mindfulness eller meditere i dag, er våre meditasjonskurs kombinert med studier og har en klar og direkte vei til sette seg med ett sinn. Gjennom første eksponering til banen gjennom klassisk og moderne litteratur, umiddelbart etterfulgt av å sitte praksis på det samme, skaper vi et kart for å forstå våre erfaringer i meditasjon. Som et resultat av meditasjon søyle, lærer vi motgift til en engstelig eller kjedelig tanke både i teori og praksis. Våre klasser er samtidig moderne, fokusert på vanlige problemer og misforståelser av moderne praksis, og gamle, hanke inn tradisjonelle og velprøvde metoder for å sette seg inn i sinnet.

Tjeneste

Tjenesten pilaren er der "gummi møter veien" i Maitripa College utdanning. Utforske relasjoner utenfor College grunnlag, blir elevene sammen med et fellesskap partner med hvem de vie sin tid og krefter i tjenesten. Arbeid i hospice, i fengsler, på skoler, med hjemløse samfunnet, i mellomreligiøse miljøer, eller i en rekke andre frivillige kapasiteter i og rundt Portland, studenter blir veiledet til å utvikle personlige åndelige formasjon som grunnlag for å ta sine studier og øve seg i puten og til verden for å gagne andre.

I sitt første semester of Service Learning utdanning, elevene fokusere på en behovsanalyser studie av målrettede sosiale tjenester grupper i Portland. I de følgende semestre, studenter trene og til slutt tjene med utvalgte partnerorganisasjoner, og delta i regelmessige økter av strukturert refleksjon og analyse i små grupper med Yangsi Rinpoche og andre Maitripa ansatte. Samtidig studenter dra nytte av erfaringene fra en rekke gjesteforelesere fra lokale organisasjoner, som vil inngå i klassen til å dele sin kunnskap og inspirasjon.

Tjenesten Learning Programmet kulminerer på slutten av to år med muntlige og skriftlige presentasjoner som søker å integrere studentenes interne og eksterne opplevelser i tjenesten, samt kontekstualisere deres tjeneste erfaring innen større paradigmet av sin utdanning ved Maitripa.Det er ikke nok til å bli lidenskapelig. Du må handle. Det er to aspekter til handling. Det ene er å overvinne de forvrengninger og lidelser av ditt eget sinn, det vil si i form av beroligende og til slutt fjerner sinne. Dette er handlingen ut av medfølelse. Den andre er mer sosial, mer offentlig. Når noe må gjøres i verden til å rette opp det gale, hvis man er veldig opptatt med nyttige for andre, må man være engasjert, involvert. -Hans Hellighet Dalai Lama

Steder

Steder
  • Portland

    1119 SE Market St. Portland, Oregon 97214, , Portland

    • facebook
    • youtube

Spørsmål