Keystone logo
Malmö University

Malmö University

Malmö University

Introduksjon

Malmö University forsøker å være en del av samfunnet på alle nivåer. Enten det er regionalt, nasjonalt eller globalt, fokuserer det på å gjøre verden til et bedre og mer rettferdig sted.

Vi har et oppdrag å være et aktivt knutepunkt for forskning, utdanning og innovasjon. Vår forskning er ofte tverrfaglig og forfølges i samarbeid med partnere utenfor universitetet.

Hvorfor velge Malmö University ?

Malmö University er ...

samarbeids~~POS=TRUNC

Tilbyr utdanning av høy kvalitet hvor lærere og studenter jobber tett sammen, og undergraduates blir sett på som viktige bidragsytere til læringsprosessen.

Entrepreneurial

Fremmer et entreprenørskap og nyskapende læringsmiljø som påvirker og påvirkes av utdanningen og forskningen ved Malmö University .

tverrfaglig

Skryter av tverrfaglige programmer hvor studentene lærer fra ulike fakulteter, avgjørende viktige i et stadig mer komplekst arbeidsmarked.

Mangfoldig

Virkelig internasjonale klasserom hvor rundt en tredjedel av studentene har en internasjonal bakgrunn - uvurderlig for studenter som er på utkikk etter en global karriere.

Stor, men ikke for stor!

Den niende største høyere utdanningsinstitusjon i Sverige, med 24 000 studenter.

Global

Studentene har mulighet til å studere i utlandet. Vi har avtaler med ca 250 universiteter over hele verden.

Beleilig

Københavns internasjonale flyplass Kastrup (Danmark) ligger kun 20 minutter unna med tog, og København by 30 minutter unna. Nettverkskoblinger herfra kan ta deg med tog over hele Europa og med fly, hvor som helst i verden!

Campus funksjoner

    Steder

    • Malmö

      Nordenskiöldsgatan 1, 211 19, Malmö

    Spørsmål