Keystone logo
Mandarin House

Mandarin House

Mandarin House

Introduksjon

Over 50 000 studenter fra 100 + nasjonaliteter har valgt Mandarin House som deres kinesiske språkskole og vår kompetanse og omdømme i å hjelpe elevene med å oppnå sine kinesiske mål er andre til ingen.

Vi er stolte over å ha vunnet internasjonale priser, nådd de strengeste kvalitetsakkunnighetsstandardene og har kun ansatt de beste lærerne og de ansatte som alle er dedikert til en ting: å gi deg mulighet til å mestre kinesisk så raskt og effektivt som mulig.

2017 er en ny start! Vår misjon forblir den samme; Vi ønsker å sikre at du lærer Mandarin på dine betingelser, raskt og effektivt.

Mandarin House var en av de første, private mandarinskolene etablert i Kina. Vår oppgave var å gi mandarinstudenter en skole som tilbys fleksible kurs og studiemuligheter som ville ha deg til å mestre Mandarin på korteste og mest effektive måte.

Etter 10 års undervisning i kinesisk har Mandarin House hjulpet over 20 000 studenter fra hele verden til å oppnå sine læringsmål for språk. Vi har forandret studentens futures ved å hjelpe dem å bli dyktige i mandarin og åpne opp en stor verden av forretnings- og sosiale muligheter.

2014 er vårt tiende år med Mandarin-undervisning. Vår misjon forblir den samme; Vi ønsker å sikre at du lærer Mandarin på dine betingelser, raskt og effektivt. Klikk på linkene nedenfor for å finne ut mer om hvorfor Mandarin Houses 10 års lærerfaring, gjør oss til den rette skolen for deg.

Mandarin House Akkrediteringer

Siden 2004 har Mandarin House ført internasjonale kvalitetsstandarder i alle aspekter av drift og service til Kina. Det bør ikke være noen unnskyldning for å akseptere andre standarder enn de beste.

Sikkerhetskopiering av denne troen er vi stolte over å være kvalitetsakkrediterte av International Association of Language Centers (IALC). IALC ble grunnlagt i 1983 og er et nettverk av høykvalitets, uavhengige språkskoler som lærer sitt morsmål til internasjonale studenter. Det er en streng aksepteringsprosess og kontinuerlig overvåkingsprosedyre som dekker alle aspekter av vår virksomhet, lokaler, pensum og kvaliteten på lærerne / ansatte blant annet.

 • Mandarin House er stolt Kinas eneste IALC medlemsskole
 • Mandarin House er regjeringen anerkjent for å gi bildungsurlaub til tyske studenter
 • Mandarin House er anerkjent for å gi CSN til svenske studenter av svenske utdannings- og forskningsdepartementet
 • Mandarin House er registrert hos Hanban som et offisielt HSK, BCT og YCT test senter.

Vår ekspertise

Mandarin House var den første private kinesiske skolen i Kina til å:

 • Utvikle sin egen strukturert, helhetlig læreplan basert på det grunnleggende prinsippet om å gi sanntids kinesisk kommunikasjonstrening.
 • Tilbyr junior kurs, inkludert Kinas første sommerleirer og selvutviklet ungdoms pensum også fokusert på kinesisk virkelige liv.
 • Innfør den allment aksepterte operasjonsmodellen for gruppeklasseprogrammer sett i private skoler over Kina i dag.
 • Bli internasjonal kvalitet akkreditert av IALC
 • Bli shortlisted og også den første til å vinne STMs World Language Provider of the Year.
 • Vert for et stort internasjonalt språk i utlandet konferanse.

Våre Awards

Noen ganger kan det være vanskelig å ta noe til pålydende i Kina og vanskelig å fortelle om en skole snakker sannheten eller bare snakker tomme ord. Snakk er billig, og ved å gjøre kravet om å være Kinas fremste kinesiske språkskole, føler vi oss nødt til å dele noen anerkjennelser og priser vi har mottatt fra Kina og internasjonalt.

En av våre stolteste prestasjoner har vært den anerkjennelsen vi har mottatt fra stemmestudiet i utlandet, byråer og organisasjoner for "World Language Provider Star Award" som tildelt av Study Travel Magazine. I 2008 ble vi nominert som den første og til dato eneste kinesiske språkskolen og har siden blitt nominert ytterligere 7 ganger som kulminert i å bli tildelt toppprisen for kategorien i 2009 og 2013.

Som vår administrerende direktør, sa Jasmine Bian på det tidspunktet: "Vi er veldig stolte av å ha vunnet Star Award ... (og) vi skal fortsette å jobbe hardt og gi profesjonell service til våre studenter fra hele verden. Mandarin House ønsker deg velkommen til Kina.

Andre anerkjennelser inkluderer å bli anbefalt av Lonely Planet China Guidebook og vinne vertskapsrettighetene til den 28 årlige IALC Workshop, 2011 som i siste instans ble deltatt av knapt 300 språkprofessorer fra hele verden som viser vår skole til stor ros og beundring, i prosessen bli det største språket i utlandet bransjhendelse noensinne holdt i Kina.

Uansett hvor du er, kan vi hjelpe deg med din oppgave å mestre kinesisk.

Mandarin House jobber aktivt med hundrevis av partnerorganisasjoner over hele verden; inkludert universiteter, skoler og byråer (både offentlige og private) for å levere våre prisvinnende språkprogrammer til studenter fra hele verden.

10 grunner til å velge Mandarin House

1. Internasjonalt akkreditert av IALC - den eneste skolen i Kina for å få vår kvalitet anerkjent på denne måten.

2. Etablert i 2004 og en av de første private Mandarin-skolene i Kina, har vi hjulpet over 50 000 utenlandske studenter fra 100 + nasjonaliteter for å snakke Mandarin.

3. Erkjent av Hanban som et offisielt HSK kinesisk ferdighetsprøvesenter.

4. Kvalifiserte og erfarne lærere. Alle er gradskvalifiserte, tospråklige, omfattende opplært og har gjennomsnittlig 5000 kinesisk læreropplevelse.

5. Selvutviklet læreplan. Regelmessig oppdatert og revidert, designet av våre tidligere beste lærere, og er i tråd med både HSK og European CEFR.

6. Et bredt spekter av programmer for 11 nivåer av kinesisk, liten gruppe klasser, privat veiledning, forretnings spesialisert kinesisk, HSK eksamen forberedelse, kinesisk lærer trening, internship og junior sommer programmer.

7. Flott studentliv. Facebook, alumni nettverk og morsomme, kulturelle aktiviteter organisert hver uke som kinesisk matlaging, kalligrafi, byturer, kung fu og mye, mye mer.

8. En rekke kvalitetsinnkvartering - homestay, private studioleiligheter og delte leiligheter.

9. Sentrale, moderne beliggenhet midt i hjertet av sentrale Beijing, Shanghai, Suzhou, Guangzhou, Shenzhen, Chengdu, Hong Kong og New York City med romslige, rene og dedikerte fasiliteter.

10. Vennlig, profesjonell servicepersonell innbydende og hjelper deg med å bosette seg i Kina. De gir deg også en sjanse til å fremme din kineser utenfor klasserommet!

Steder

 • Shanghai

  Head Office 12F, 650 Hankou Road, , Shanghai

  • Beijing

   Suite 317, Tower 16, China Central Place, 89 Jianguo Road, , Beijing

   • Hong Kong

    Unit 2&5, 3F, Beautiful Group Tower, 74-77 Connaught Rd Central, Hong Kong Island, , Hong Kong

    • Guangzhou

     Suite 1403, Tower B, Zhongtai International Plaza, 161 West Linhe Road, , Guangzhou

     • Shenzhen

      Suite 1118, Xinhua Insurance Building, 171 Mintian Road, , Shenzhen

      • New York

       22 Rock Plaza, 22 West 48th Street, 10036, New York

       • Chengdu

        Suite 1708, Times 8, No.68, Zhiquan Section, Dongda Street, Jinjiang District, 610065, Chengdu

        • Suzhou

         Room 610, Building A, Xin Tian Xiang Plaza, 388 Su Ya Road, Suzhou Industrial Park, , Suzhou

         • China Online

          China Online, Kina

          Programmer

           Institusjonen tilbyr også:

           Spørsmål