Keystone logo
Marquette University Law School

Marquette University Law School

Marquette University Law School

Introduksjon

Folk velger en bestemt jusskole av mange og varierte grunner. Jeg vet at mange av dere vil velge en skole fordi du tror det er den "beste" advokatskolen du kan komme inn på. Noen av dere vil gå på en skole i en bestemt geografisk region, mens andre av dere velger en institusjon fordi dere mener at programmet tilbyr spesialisering innen visse lovområder. Kanskje noen søkere vil gå på en skole med en bestemt religiøs tilknytning. Og alle er bekymret for kostnadene ved juridisk utdanning og verdien og salgbarheten av JD-graden din når du er ferdig.

Dette er alle gyldige hensyn, og Marquette fortjener din seriøse vurdering av noen av disse grunnene. Imidlertid foreslår jeg at det er noen andre ting du også bør tenke på. For det første, hvordan blir din erfaring med jusstudier? Blir du en del av en støttende familie av studenter, lærere, administratorer og alumner? For det andre, hva slags person vil du være som et resultat av din juridiske utdannelse? Vil lovskolen hjelpe deg med å få respekt for alle personer og forståelse for hvordan lov kan hjelpe mennesker med å løse vanskelige problemer, ofte i tider med stort stress? Vil du bli en bedre person etter jusstudiet, eller ikke?

For meg er loven et hjelpende yrke. Som en katolsk og jesuitt juridisk skole har vi en særlig forpliktelse til å forsikre oss om at utdannelsen som tilbys på Marquette er utformet for å styrke studentenes respekt for alle mennesker, samtidig som vi forsikrer at våre studenter blir dyktige advokater som kan utmerke seg i advokatyrket. .

Marquette gir deg en uvanlig mulighet. For det første er vi en fremragende advokatskole. Læreplanen vår er utformet for å sikre at du får den materielle kunnskapen, ferdighetene og verdiene som er essensielle for å praktisere lov i det tjueførste århundre. Vi er ekstremt stolte av at vi trener advokater - advokater som praktiserer i alle fagområder, i private firmaer og offentlige etater, i Wisconsin og i hele USA. Det er ingen tilfeldighet at mange av våre alumner er statlige og føderale dommere, og at mange akademikere fra Marquette University Law School er forretnings- og politiske ledere. Vi lærer studentene våre å ha ferdighetene til å lykkes i hvilken gren av yrket de velger. En del av den jesuittiske tradisjonen med utdanning er å oppmuntre studenter til å bli agenter for positive endringer i samfunnet. Dette er spesielt viktig i en lovskole.

Steder

 • Milwaukee

  West Michigan Street,1215, 53233, Milwaukee

  Programmer

   Institusjonen tilbyr også:

   Spørsmål