Keystone logo
Masan University

Masan University

Masan University

Introduksjon

I 2012 erklærte Masan University sin visjon basert på fakultetets engasjement og meninger. Det var også vårt løfte om innovasjon, det var det vi har fokusert på. Innovasjon betyr å gjøre endringer i noe fra innsiden og ut når man kjenner at alt har vært tregt. Den leverer også en melding om at "For oss alle å overleve, må jeg først gjøre endringer for meg selv."

Masan University ønsker å tjene som vår tids håp. Hope er direkte knyttet til å sette en visjon. Visjon er basert på hva mange mennesker håper og ønsker. Når deres ønske blir ett med troen "Det vil bli oppnådd," kan Masan University bli sterkere.

For å gjøre dette har skolens administrasjonskontorer og avdelinger samlet sin visdom for å sette handlingsplaner. Masan University fokuserer på å ha evnen til å iverksette tiltak ved å innovere paradigmet til utdanningsorganisasjonen og styrke nettverk. Masan University er klar til å være forpliktet til å forfølge følgende tre punkter:

"Drømmer."

For det første er den beste eiendelen et menneske kan ha "drømmer". Drømmer får "mennesker". Når folk samler sin visdom, kan bedre ideer og handlingsplaner komme ut.

"Nyt"

For det andre må vi "nyte" ting. Skapelsens energi drives av fritt tenkende individer. Vi kan lykkes når vi vet hvordan vi kan nyte ting til det punktet at smertefulle opplevelser kan bli verdsatt.

“Våre studenter”

For det tredje fokuserer vi på tilfredshet for forbrukerne av utdanning, våre studenter. Evnen til å underholde, overraske og berøre studentene er universitetets konkurransefortrinn.

Det vi kaller merkevareverdi skapes gjennom image marketing. Det er derfor det er viktig å utvikle et bilde som "Jeg er stolt av skolen min, Masan University " i hjertene og hodene til studentene på skolen vår mens jeg hører på deres stemmer og følger nye trender i utdanningen.

Vi vil oppriktig streve for å oppfylle forventningene til de som har tatt vare på og vist interesse for Masan University . Utdanning begynner fra endeløs lengsel og tro mot ny kunnskap og teknologi. Masan University vil prøve hardere for å dyrke en lidenskap for utdanning.

Steder

 • Masanhoewon-gu

  Masanhoewon-gu, Sør-Korea

  Programmer

   Institusjonen tilbyr også:

   Spørsmål