Keystone logo
Massachusetts College of Art and Design

Massachusetts College of Art and Design

Massachusetts College of Art and Design

Introduksjon

Vi har vært her i 145 år, banebrytende, opprettholdt og foredlet en utdannelse i verdensklasse innen kunst og design, og sendt dyktige og erfarne forskerkunstnere ut i verden som profesjonelle, klare til å riste og skinne på lokale og globale stadier.

MASSART AV TALLERNE

STUDENT KROPP

 • Studenter: 1780
 • Studenter: 128
 • Videreutdanningsstudenter: 186

RESIDENS

 • Studenter fra Massachusetts: 73%
 • Andre New England-stater: 12%
 • Utenfor New England: 15%

FAKULTET

 • Heltid fakultet: 120
 • Deltid / tilleggsfakultet: 162

VÅR LEGACY

I 1873 åpnet Massachusetts Normal School sine dører som svar på Massachusetts Drawing Act, et progressivt mandat fra 1870 som forlangte at alle byer i Commonwealth på over 10.000 innbyggere skulle inkludere tegning i sine offentlige skolepensum (“normale skoler” var forløperne for lærere 'høgskoler). Den industrielle revolusjonen var i ferd med å endre måten verden fungerte på, og midt i det 19. århundre mente Bostonians at industrien ikke var den eneste måten å bygge en sterkere nasjon på. Kunst, de følte seg sikker, var også viktig for å vokse et mektig land, en vital økonomi og forbedre og fremme velferden til innbyggere. London og Paris - blomstrende byer med storslåtte museer og gallerier - var overbevisende eksempler.

Hos MassArt har vi alltid trodd at kunst er en antennende kraft for positiv endring. Fra de tidligste dagene har vi tilbudt en lys gate der tilgang til kunstutdanning i verdensklasse ikke er definert av økonomi eller privilegium. Vi er opptatt av å gi en utdanning og løftet om en fremtid basert på talent, ambisjoner og drivkraft. Som den første offentlig støttede frittstående college for billedkunst i USA, setter vi stor ære i vår evne til å pleie og støtte studenter med ekstraordinære kreative løfter, uavhengig av begrensninger i college-muligheter for prep, eller økonomisk status.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

 • Boston

  Huntington Avenue,621, 02115, Boston

  Spørsmål