Keystone logo
Massachusetts College of Pharmacy and Health Sciences

Massachusetts College of Pharmacy and Health Sciences

Massachusetts College of Pharmacy and Health Sciences

Introduksjon

Klar til å forme fremtiden din? Det finnes ikke noe bedre sted å starte.

MCPHS er et privat, ikke-for-profitt, helsefokusert universitet med et komplett spekter av helseprogrammer. Som undervisningsinstitusjon brenner vi for studentene våre, og de brenner like mye for å avansere til karrierer i en vital bransje. Selv om det er nesten umulig å sette en pris på å bygge livet ditt rundt lidenskapen din, tror vi at du vil finne at MCPHS er en bemerkelsesverdig, allsidig verdi for det du får tilbake.

Oppdrag

MCPHS forbereder kandidater til å fremme helse over hele verden gjennom fortreffelighet, innovasjon og samarbeid innen undervisning, praksis, stipend og forskning og for å transformere samfunnene de vil tjene.

Syn

MCPHS er en innovatør innen helse- og profesjonsutdanning som forbereder fremtidige generasjoner av globale ledere og fremmer systemer for å forbedre helsen til publikum.

 • Studentsuksess: Våre nyutdannede er forberedt på å oppnå høye nivåer av suksess, både i sine valgte karrierer og i livet.
 • Studenterfaring: Studentene våre er aktive deltakere i læringen deres, nyter en sterk følelse av forbindelse med universitetssamfunnet og føler seg bemyndiget til å møte deres personlige og profesjonelle mål.
 • Fakultetets og ansattes suksess: Vårt fakultet og ansatte er anerkjent som ledere innen høyere utdanning på grunn av deres vedvarende innsats for å vokse profesjonelt og å samarbeide som et fellesskap.
 • Infrastruktur og teknologi: Våre intellektuelle, fysiske og digitale miljøer inviterer til engasjement, fremme læring, omfavner innovasjon, fremmer samarbeid og støtter kvalitet i alt vi gjør.

Statistikk

MCPHS er dedikert til suksessen til hver student.

Studenter ved MCPHS er profesjonelt fokuserte og drevne, og representerer nesten alle stater i USA og dusinvis av fremmede land. MCPHS har ikke bare et rikt mangfold i studentmassen vår, men tilbyr også et rikt mangfold av helseprogrammer, parallelt med den tverrfaglige teamtilnærmingen i moderne helseinstitusjoner.

 • 80 % av studentene kommer tilbake etter første år.
 • 72 % av studentene uteksamineres på 6 år.
 • 100+ programmer som tilbys på tvers av våre tre campuser og online, alle designet for å forberede neste generasjon helseledere.

Studentene får erfaring fra noen av verdens beste helseinstitusjoner.

Våre studenter har tilgang til de mest ettertraktede praksisplasser, kliniske plasseringer og forskningsmuligheter rett i vår egen bakgård. Fra de ledende sykehusene i sentrale Massachusetts og New Hampshire til Bostons Longwood Medical and Academic Area i verdensklasse, får studentene våre verdifull erfaring fra virkelige institusjoner, inkludert det #1 pediatriske sykehuset i landet og New Englands topprangerte kreftbehandling sentrum, for å nevne noen.

 • 7500 Gjennomsnittlig antall ledige stillinger blant institusjoner i Longwood Medical & Academic Area hvert år.
 • 5 klinikker og sentre på stedet hvor studentene får praktisk erfaring med ekte pasienter.
 • 22 643 pasienter sett av våre Family Nurse Practitioner-studenter i våre Manchester, Worcester og online programmer i løpet av ett studieår.

Som undervisningsinstitusjon er fakultetet vårt fokusert på studentene våre.

I motsetning til forskningsinstitusjoner er fakultetet vårt fokusert på én ting: undervisning. Vårt utmerkede fakultet på heltid er stipendiater ved nasjonale akademier og har fungert som presidenter for nasjonale fagforeninger. De er redaktører av medisinske tidsskrifter, etterforskere på føderalt finansierte forskningsprosjekter og bedriftsledere. Fremfor alt er de mentorer for studentene våre, svært tilgjengelige og støttende.

 • 826 fakultetsmedlemmer ved MCPHS.
 • 90 % Fakultetsmedlemmer på heltid med terminalgrader.
 • 13:1 Student-til-fakultet-forhold.

Forbedre studentopplevelsen med et levende fellesskap.

Det er ingen tilfeldighet at MCPHS ligger i Boston, Worcester og Manchester. Disse stedene gir studentene våre tilgang til noen av de mest prestisjefylte helseinstitusjonene i New England. I tillegg nynner campusene våre av studentaktivitet. Med utenomfaglige og samarbeidsmuligheter klare for opptak, kan studentene våre få mest mulig ut av sin universitetserfaring.

 • 100+ klubber, organisasjoner og intramural idrett tilgjengelig for våre studenter.
 • 35 000+ studenter som bor i den pulserende byen Worcester, MA.
 • 30+ profesjonelle organisasjoner og klubber tilgjengelig på campus i Manchester, NH.

  Campus funksjoner

  Få venner. Lag forbindelser. Gjør en forskjell.

  På MCPHS kan du danne umiddelbare forbindelser med andre studenter og ansatte som er like lidenskapelige for helsevesenet som deg. Det er det fine med å være fordypet i et fellesskap som er fullstendig dedikert til helsevitenskap. Bli involvert i utallige klubber og organisasjoner, intramural sport, campus kulturelle arrangementer, og de mange tingene som tilbys utenfor dørene våre. Og få mest mulig ut av opplevelsen din her på MCPHS.

  Boston, Massachusetts

  Føl energien i sentrum av helsevesenet.

  Mens vi er den eldste institusjonen for høyere utdanning i Boston, er campus vår selve definisjonen av moderne innovasjon. Ligger i det verdenskjente Longwood Medical and Academic Area, er alt Boston har å tilby rett utenfor døren. Denne dynamiske innstillingen gir studentene muligheter for akademiske og kliniske erfaringer ved noen av de mest prestisjefylte medisinske og forskningsinstitusjonene i verden.

  Worcester, Massachusetts

  Bo og lær i et urbant senter for muligheter. Worcester ligger 65 km vest for Boston i sentrale Massachusetts, og er et senter for helsetjenester og utdanning. New Englands nest største by er hjemsted for mer enn 30 000 studenter, femten høyere utdanningsinstitusjoner, dusinvis av klinikker og flere store sykehus. På vår pulserende campus i sentrum vil du bli med i en mangfoldig gruppe dedikerte fagfolk som jobber med å forbedre sine nåværende karrierer eller starte nye.

  Manchester, New Hampshire

  Trives i et sammensveiset fellesskap. Bare omtrent 50 miles fra Boston, er campusen vår i Manchester praktisk plassert midt i sentrum. Det tilbyr en flott kombinasjon av moderne fasiliteter og en energisk studentpopulasjon, sammen med håndterbarheten til en mindre by i New England. Nyt den avslappede atmosfæren, butikkene, restaurantene, den historiske arkitekturen og klassisk New England-sjarm.

   Stipend og finansiering

   MCPHS Advantage-stipendet

   Fullfør enhver MCPHS-grad på heltid, og du er kvalifisert for et 50% undervisningsstipend mot en av seks online, deltids mastergrader - inkludert en MBA i Healthcare Management!

   Fordi vi er seriøse med de pedagogiske, faglige og økonomiske behovene til studentene våre, gjør vi betydelige investeringer i deres fortsatte akademiske utvikling. Vi vil gi enhver MCPHS-student som fullfører en MCPHS-grad på heltid med et undervisningsstipend mot ett av følgende seks deltids, online masterprogrammer:

   • MBA i helseforvaltning
   • Master of Public Health
   • Master of Science in Regulatory Affairs and Health Policy
   • Master i helsevitenskap
   • Master of Science in Clinical Research
   • Master of Science i klinisk ledelse

   MCPHS Advantage-stipendet letter ikke bare den økonomiske byrden ved å tjene en andre eller en avansert grad, men setter deg også på rask vei til suksess i et bredt spekter av helsetjenester. Vår tverrfaglige, teambaserte tilnærming er designet for å utvide dine utdanningsmuligheter og dine profesjonelle muligheter.

   Rangeringer

   #1 universitet i USA for inntektskraft

   Wall Street Journal/Times Higher Education College Rankings for 2018 setter MCPHS-kandidater på topp.

   AA Standard and Poor's (S&P) Financial Credit Rating

   MCPHS fikk en toppkarakter i finansiell styrke og stabilitet fra Standard and Poor's (S&P).

   #4 Mest transformative college i USA

   I Money Magazines 2020-liste over mest transformative høyskoler rangerer MCPHS fjerde i nasjonen.

   English Language Requirements

   Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

   Steder

   • Boston

    179 Longwood Ave Boston, 02115, Boston

    • Worcester

     19 Foster St., 01608, Worcester

     • Manchester

      1260 Elm St., 03101, Manchester

      Spørsmål