Keystone logo
Massey Business School

Massey Business School

Massey Business School

Introduksjon

Massey Business School er en av New Zealands ledende og største handelshøyskoler og er rangert i topp 300 globalt. Vi tilbyr verdensledende, relevant, fleksibel, forskningsrettet høyere utdanning som forbereder studentene til den første jobben - og videre. Som en bedrift kan du få tilgang til vår aktuelle og aktuelle forskning og tjenester for å hjelpe organisasjonen din til å vokse.

Vi har et stolt grunnlag for faglig og administrativ fortreffelighet, undervisningsstudier siden 1972.

I dag er vi en ledende leverandør av høyere utdanning, forskning og opplæring i næringsliv og ledelse i topp 300 av handelshøgskoler over hele verden. Vår vedvarende popularitet er et testament til våre kvalitetsprogrammer, forskningsledd undervisning, fleksible leveringsmoduser og førsteklasses fakultet.

Massey Business School Māori navn

Te Kura Whai Pakihi

Ordet kura har mange betydninger: opprinnelig betydde det "gammel kunnskap", "skatt", "verdifull" eller kan også bety mer moderne begreper som "skole", arvestykke. I dette nye navnet reflekterer vi ideen om at vi har en skole (kura) hvor man kan forfølge (whai) aspekter av virksomheten (pakihi).

Oppdrag

Vi er forpliktet til utmerket og tilgjengelig forskning, undervisning og engasjement som knytter seg til praksis og muliggjør lederskap, bidrar til en blomstrende, velstående og bærekraftig fremtid for New Zealand og utover.

verdier

 • Respekt for alle
 • Real-world relevans
 • Lære uten grenser
 • Forskningsledende tenkning

Prisbelønnet og internasjonalt anerkjent

Våre lærere er nasjonalt anerkjent for sine høye prestasjoner i undervisning og elevpleie. Massey Business School er også internasjonalt akkreditert - AACSB International (Association for Advance Collegiate Schools of Business) refererer oss til de fem prosent av globale handelshøgskolene. Vi er rangert i de 150 beste programmene i verden for våre økonomi- og regnskapsprogrammer, og i topp 250 for økonomi, forretnings- og styringsprogrammer (QS-rangeringer 2017).


Massey Business School International Study Awards

For studenter som trer i Business-programmer på våre Palmerston North eller Wellington campus. Prisene er for opptil $ 15.000 for undergraduate programmer og opptil $ 10,000 for postgraduate programmer.

Finn ut mer og søk

Steder

 • Palmerston North

  Massey University, Private Bag 11 222 Palmerston North, 4442, New Zealand, 4442, Palmerston North

 • Auckland

  Massey University Auckland Private Bag 102904 North Shore Auckland 0745, , Auckland

  • Wellington

   Massey University Wellington PO Box 756 Wellington 6140 New Zealand, , Wellington

   Spørsmål