Keystone logo
Master PARS Università di Roma Tor Vergata

Master PARS Università di Roma Tor Vergata

Master PARS Università di Roma Tor Vergata

Introduksjon

Universitetet i Roma "Tor Vergata" begynte å undervise i 1982. Designet etter modell av angelsaksiske campus, og okkuperer et område på rundt 600 hektar. Denne spesielle utvidelse har lov til å utvikle seg i separate strukturer, innebygget i store områder for hver av de seks Macro-dd:

 • økonomi,
 • Law,
 • Ingeniør
 • Brev og filosofi,
 • Medisin og kirurgi,
 • Matematiske, fysiske og naturvitenskapelige fag.

Inne i området er det viktige forskningsinstitusjoner, for eksempel CNR (National Research Center) og ASI (Italian Space Agency), som gjør "Tor Vergata" til en av de mest dynamiske sammenstillingene i Italia både for undervisning og for forskning. Videre er University Campus Tor Vergata, et utmerket sykehus, regionalt, nasjonalt og internasjonalt referansepunkt, aktiv på Campus.

Campus, som ligger nær avkjørselen 19-20 fra Grande Raccordo Anulare av Roma, er godt forbundet og lett tilgjengelig.

Med 18 avdelinger, 6 områdebiblioteker, 350 klasserom for undervisning, 29 datalaboratorier, tilbyr Villa Mondragone kongressenter, "Tor Vergata" rundt 350 opplæringskurs: 112 graders kurs ( treårskurs , også profesjonelt, magisterial) og en enkelt syklus), ca 140 etterutdanningskurs (videregående kurs, første- og andre nivåmestere, også online), 47 fordypningsskoler, 31 doktorgradskurs og sommerskoler .

Universitetet er sterkt opptatt av å fremme den internasjonale dimensjonen av studier og forskning, både på gradsfag og i doktorgradsstudier. Det finnes også aktive felles forskningsprogrammer (tematiske og tverrfaglige), faglige utvekslinger og avtaler for gjensidig anerkjennelse av utdanningskreditter med de mest prestisjefylte universitetene i verden, med over 500 avtaler (bilateralt og kulturelt / vitenskapelig samarbeid).

"Tor Vergata" jobber intenst med å utvikle flere aktivitetslinjer relatert til det "tredje oppdraget", takket være det realiserer stabile prosesser med direkte samhandling med sivilsamfunn, institusjoner og gründerstrukturen, med sikte på å fremme kultur, innovasjon sosial og territoriell vekst.

Ved siden av høy utdanning og opplæring, forskning og det tredje oppdraget, har universitetet plassert bærekraftig utvikling i sentrum for sitt oppdrag og visjon i alle dens former (miljømessig, sosialt, økonomisk, institusjonelt): "Tor Vergata" fra 2015 forpliktet seg til å oversette dette "oppdraget" i form av undervisning, forskning og forholdet til samfunnet og territoriet, for å bygge et ekte "positivt universitet" for fremtiden.

Et "gjør" universitet

Våre mål

 • Å jobbe med lidenskap og engasjement til fordel for bærekraftig utvikling, vårt oppdrag og visjon.
 • Sikre kvalitet og kompetanseopplæring for over 200 profesjonelle profiler og mulige sysselsettingsmuligheter.
 • For å støtte et vinnende søk under banneret "3 i": innovativitet, tverrfaglighet, intersektorialitet.
 • Åpne oss for verden med opplæringskurs i engelsk og felles, mulighet for studier i utlandet og erfaringer i virksomhet på nasjonalt og internasjonalt nivå.
 • Gi muligheter til de mest fortjent med stipender og studiekurser, samt rabatter til alle medlemmer.
 • Vær alltid nær studentene med dedikerte tjenester, inkludert veiledningsaktiviteter, for å støtte de i løpet av de første årene av kurset, og "White Code Room" for helsehjelp for studenter og utlendinger utenfor stedet.

Et universitet som er verdt

Noen av resultatene våre

Hoved internasjonale rangeringer:

I den generelle klassifiseringen av QS World University Ranking fortsetter den å plassere seg i 511-520-serien av de beste universitetene i verden og stiger til en 13. plassering blant de italienske universitetene i rangeringen.

I QS-rangering av topp 50-under 50 universiteter rangerer universitetet i 2019 blant de topp hundre i verden og ligger på pallen på andreplass blant italienerne.

Det er blant de 500 beste universitetene i verden for Times Higher Education World Ranking-THE, rangert som syvende på den italienske rangeringen; med å oppnå over 40 stillinger de siste fire årene, er "Tor Vergata" på 28. plass globalt i den internasjonale rangeringen 2018-2019 av Center for World University Rankings (CWUR), organisasjonen som overvåker resultatene til universitetene i alle verden, mens den er åttende blant de 46 italienske universitetene.

Nyutdannede og arbeidsmarked

I følge undersøkelsen Almalaurea i 2019 registrerer "Tor Vergata" bedre prestasjoner enn de gjennomsnittlige resultatene på landnivå med hensyn til sysselsettingsstatusen til kandidatene: ett år etter tittelen er sysselsettingsgraden for de treårige kursene 74% (mot 72 nasjonalt gjennomsnitt%), mens magistralens stiger til 75% (6 poeng høyere enn det italienske gjennomsnittet); fem år etter endt kurs overstiger sysselsettingsgraden for doktorgradsstudenter 89% (3 poeng over landsgjennomsnittet).

Det er blant de 500 beste universitetene i henhold til QS Graduate Employability Ranking 2019, som måler anvendbarheten til nyutdannede fra alle de beste universitetene i verden.

I følge den siste JobPricing-rapporten er "Tor Vergata" det tredje offentlige universitetet i Italia for de beste utsiktene for nyutdannede når det gjelder lønn (3% mer enn det italienske gjennomsnittet i den første 10-årige karrieren)

"Tor Vergata" uten grenser:

Universitetet tilhører prestisjetunge internasjonale nettverk, inkludert:

 • YERUN (Young European Research Universities Network), som forener de 18 beste europeiske universitetene som ble grunnlagt for mindre enn 50 år siden og til stede i de viktigste internasjonale rangeringene,
 • VIU (det viktige nettverket til Venezia internasjonale universitet),
 • EUA (European University Association), organisasjonen som representerer og støtter mer enn 850 institusjoner for høyere utdanning i 47 europeiske land,
 • UNICA (Network of Universities from the Capitals of Europe), er et institusjonelt nettverk av 49 universiteter fra 37 europeiske hovedsteder.
 • YUFE (Young Universities for the Future of Europe), en av de 17 universitetsalliansene som EU-kommisjonen valgte å utvikle fremtidens europeiske universitet: Tor Vergata er det eneste italienske Athenaeum som er en del av det.

Steder

 • Rome

  Via Cracovia n.50, 00133, Rome

  Spørsmål