Keystone logo
© Domus Academy
Mediterranea University of Reggio Calabria

Mediterranea University of Reggio Calabria

Mediterranea University of Reggio Calabria

Introduksjon

Ligger i sentrum av Middelhavet, UNIVERSITET gir et vell av kunnskap bygget på alle aspekter av dette området: den ideelle springbrett for de som ønsker å studere i Reggio og bygge sin egen framtid i en by med en metropolitan pust, engasjerende for sin skjønnhet.

Grunnlagt i 1982, Università Mediterranea har avsluttet forutsett av reformen omorganisering og er nå presentert med seks avdelinger innenfor områdene landbruk, arkitektur og ingeniør lov, seksti laboratorier og en fornyet pedagogisk tilbud.

Det er tilgjengelig for studenter det nye området dedikert til administrative tjenester, gratis trådløst, stipender, den nye Residence for å øke bæreevnen offsite og utenlandske studenter, teater workshops og 200 Erasmus stipend for å studere i utlandet.

Med en full kalender av kulturelle arrangementer gjennom hele året, Università Mediterranea kombinerer sin satsing på forskning og undervisning. Konserter, blir workshops og aktiviteter i samarbeid med studentforeningene plassert i seksjoner viet til å informere universitetet nettsiden.

Fra nettet også passerer den viktigste tilbudet av tjenester for studenten: registrering, skatter og college karriere er på din PC. Og for å holde deg informert av Università Mediterranea regelmessige nyhetsbrev, personlige e-poster og sider på Facebook og Twitter. Stor oppmerksomhet til orientering pre og post graduate kuratert av UniOrienta med tjenestene til rådgivning, praksisplasser og møter med skoler.

Steder

  • Reggio Calabria

    Salita Melissari, 89124, Reggio Calabria

Spørsmål