Keystone logo
Mercyhurst University

Mercyhurst University

Mercyhurst University

Introduksjon

Handle om

Ligger i Erie, Pennsylvania, på en høyde med utsikt over Lake Erie, er vår 75-acre campus kjent som en av de vakreste i regionen. Elementer av engelsk gotisk arkitektur blir gjennomført gjennom våre gamle hovedbygninger, akademiske bygninger og studentboliger.

Carpe Diem.

Grunnlagt i idealer om service, gjestfrihet og entreprenørskap som inspirerte våre grunnleggere, oppmuntrer en Mercyhurst-utdanning utviklingen av livslang lidenskap og engasjement med den større verden. Inspirert av vårt motto, "Carpe Diem", favner våre fakultet og studenter innovasjon og lederskap i service, da de gjør en forskjell innen våre porte og rundt om i verden.

Oppdrag

Tro og service i et barmhjertighetsuniversitet

«Gleden og håpet, sorg og angst hos kvinnene og mennene i vår tid, særlig de som er fattige eller plaget på noen måte, er glede og håp, Kristi følgere og sorg og angst Ingenting virkelig menneskelig unnlater å finne et ekko i deres hjerter. Det er derfor kristne verne en følelse av dyp solidaritet med menneskeheten og dens historie. " (Gaudium et Spes, Forord 1)

Slike drømmer og realiteter engasjerer hvert katolsk universitet. De gjør en spesiell appell til Mercy universiteter grunnlagt av Sisters of Mercy, som har begått sitt liv og arbeider for å tjene dem som er fattige, syke og uutdannede. Inspirasjonen uttrykt i Gaudium et Spes ligger derfor i hjertet av vår identitet og oppdrag. En Mercyhurst utdanning tar sikte på å engasjere studenter for livet og å skape ledere i rettferdighet og service. I en tid med mye sosial endring og utfordring, klarer denne inspirasjonen vår visjon om den spesielle karakteren til vårt katolske barmhjertighetsuniversitet.

Vår inspirasjon fører oss til emner av studier og engasjerer våre perspektiver i læring, forskning og vitenskapelig innsats. Slike inspirasjon gir grunnlaget for sosial rettferdighetsdimensjonen i mange av våre fag- og tjenesteprogrammer. Faktisk styrer en slik inspirasjon målene for universitetet vårt. Vi ønsker å dele denne inspirasjonen med de som kommer gjennom våre porte, søker akademisk fortreffelighet, faglig kompetanse og en fremtid full av håp.

Vår visjon

Mercyhurst University søker å være en ledende høyere utdanningsinstitusjon som integrerer excellence i liberal arts, profesjonell og karriere-banen programmer, og service til regionale og verdenssamfunn.

Vår misjonserklæring

I overensstemmelse med sin katolske identitet og barmhjertighetsarv, utdanner Mercyhurst University kvinner og menn i en kultur der tro og grunn blomstrer sammen, hvor skjønnheten og kraften i de liberale kunstene kombinerer med en anerkjennelse for arbeidets verdighet og en forpliktelse til å tjene andre. Universitetssamfunnet er trygg på styrken av sine studentfaglige obligasjoner, og er inspirert av bildet av studenter som velger, i livet og arbeidet, at de skal kunne realisere de menneskelige og åndelige verdiene som er innebygd i hverdagslige realiteter og å utøve lederskap i tjeneste mot en rettferdig verden.

Våre kjerneverdier

Vi er:

  • Sosialt barmhjertig, - Barmhjertighet gjenoppretter menneskelig verdighet, utvider våre sosiale relasjoner, og gir oss mulighet til å nå ut med medfølelse mot andre.
  • Globalt ansvarlig - Globaliseringen utfordrer oss til å lære å forvalte jordens ressurser klokt og å handle i solidaritet med sine ulike folk.
  • Barmhjertig gjestfri - Mercy gjestfrihet begynner med selvtillit, velkommen folk fra ulike tro, etniske og kulturelle tradisjoner, og bygger dermed lokalsamfunn som overgår bare toleranse.
  • Intellektuelt kreativ, - Generøse, spørrende og kritiske vaner i sinnet, som støtter ambisjonene for fortreffelighet manifestert i det akademiske samfunnet, oppfordrer oss til vårt livslangesøk etter det som er sant, godt og vakkert.
  • Reflekterende oppmerksomhet, - Vårt kristne miljø oppfordrer til selvrefleksjon og kontemplasjon av menneskelig atferd, fremmer balansen mellom sinn, kropp og ånd, og gir til slutt muligheten til å utvikle et moralsk kompass for et liv med integritet.
  • Ambassadører av tjeneste.

Kontakt

Office for Mission Integration, etablert i 2008, assisterer presidenten på Mercyhurst University for å fremme og integrere universitetets pedagogiske oppdrag, og troen og verdiene til den katolske identiteten og arv fra søsteren av barmhjertighet, som representert i oppdragserklæringen og kjernefeltet instituttets verdier. Kontorets arbeid er mange fasetterte, men i hovedsak rettet mot å utdanne og oppmuntre alle medlemmer av universitetssamfunnet fra studenter til forvaltere for å fremme Mercyhursts oppdrag. Som sådan har den spesiell omsorg for de katolske og sponserende søstrene av nåde tradisjoner og service.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Opptakskrav til programmet

Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

Steder

  • Erie

    501 East 38th Street, 16546, Erie

Spørsmål