Keystone logo
Metropolitan State University Of Denver

Metropolitan State University Of Denver

Metropolitan State University Of Denver

Introduksjon

MSU Denver er et omfattende, baccalaureate- og mastergrad som gir urbane universitet som tilbyr kunst og vitenskap, profesjonelle kurs og programmer til en variert studentpopulasjon i en atmosfære av gjensidig respekt. Fortreffelighet innen undervisning og læring er MSU Denver sitt hovedmål. I mer enn 50 år har MSU Denver vært en temposetter for å transformere liv, samfunnet og høyere utdanning.

Vi gir Colorado sine studenter mulighet til å fremme sine liv og karrierer gjennom høy kvalitet i den virkelige verden. Og vi makter statsøkonomien gjennom våre 95 000 arbeidsklare nyutdannede, hvor mer enn 80% blir i Colorado. Basert i hjertet av Mile High City, gir MSU Denver uovertruffen tilgang til praksisplasser og profesjonelle nettverk som kan starte karrierer.

MSU Denver tilbyr utdanning av høy kvalitet uten den høye prisen.

Klassene våre blir undervist av bemerkede akademikere, nasjonale eksperter og bransjeikoner. Og de bygger praktisk læring på hvert kurs, som hjelper studentene til å bli karriere klare, kritiske tenkere som selskaper ønsker å ansette.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Opptakskrav til programmet

Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

Steder

  • Denver

    Auraria Parkway,890, 80204, Denver

    Spørsmål