Keystone logo
Michigan State University College of Agriculture and Natural Resources

Michigan State University College of Agriculture and Natural Resources

Michigan State University College of Agriculture and Natural Resources

Introduksjon

Å bygge relasjoner, løse problemer og møte behovene til innbyggerne i Michigan og menneskene i verden har vært fokus for College of Agriculture and Natural Resources (CANR) i mer enn 160 år.

Som den første høgskolen ved MSU og modellen for hele landets landtilskuddssystem tar vi vårt landtilskuddsmisjon på alvor.

CANR har vært banebrytende for fremskritt innen forskning, stipend og oppsøkende landbruks- og naturressurser. I dag er våre landtilskuddsrøtter ikke bare en del av vår historie, disse røttene representerer også vår fremtid.

I 1855 ble Agricultural College i staten Michigan, nå kjent som MSU, grunnlagt for å gi en praktisk utdannelse til alle borgere uavhengig av sosial klasse. Det var den første institusjonen for høyere utdanning i USA som lærte vitenskapelig landbruk og utdannede studenter til å bli bønder, ingeniører, lærere og forskere.

2. juli 1862 undertegnet president Abraham Lincoln Morrill Act, som åpnet for opprettelse av landtilskuddskollegier

I mer enn 100 år har MSU Extension bidratt til å utvide Michigans økonomi ved å utstyre Michigan-innbyggerne med informasjonen de trenger for å gjøre jobbene sine bedre, oppdra sunne og trygge familier, bygge samfunn og styrke barna våre til å drømme om en vellykket fremtid.

MSU AgBioResearch omfatter arbeidet til mer enn 300 forskere ved syv høyskoler ved MSU: Landbruk og naturressurser, kunst og bokstaver, kommunikasjon kunst og vitenskap, ingeniørfag, naturvitenskap, samfunnsvitenskap og veterinærmedisin. Disse forskerne, i laboratorier på campus og ved 13 eksterne forskningssentre over hele staten, hjalp til med å løse verdens mest utfordrende problemer.

Steder

 • Michigan

  Michigan, USA

  Programmer

   Institusjonen tilbyr også:

   Spørsmål