Keystone logo
Middlesex University Dubai

Middlesex University Dubai

Middlesex University Dubai

Introduksjon

MDX Dubai er den første utenlandske campusen til det berømte Middlesex University med base i London (Storbritannia). Campus åpnet i 2005 og har over 3800 studenter som studerer fra mer enn 118 nasjonaliteter. MDX Dubai er et britisk universitet i verdensklasse med en 5-stjerners rangering fra Dubai Knowledge and Human Development Authority, og er en av de ledende institusjonene som tilbyr en kvalitetsutdanning i Storbritannia i UAE.


Universitetet har en spennende, mangfoldig og flerkulturell campus og er stolt av å gi en studentopplevelse med en forskjell. Universitetet tilbyr over 70 grunnleggende, lavere og videreutdanningsprogrammer, inkludert: Regnskap og økonomi, Business Management, Marketing, Computer Engineering, IT, Data Science, Robotics, Education, Psychology, Law, Digital Media, Film, Creative Writing and Journalism, Fashion Design, grafisk design og mange flere.

Middlesex University er et globalt universitet som forplikter seg til å møte behovene og ambisjonene til et kulturelt og internasjonalt mangfoldig utvalg av studenter, ved å tilby utfordrende akademiske programmer støttet av innovativ forskning, tilskudd og profesjonell praksis. Middlesex University Dubai forbereder studentene sine til å være profesjonelle, dyktige personer tilpasset den moderne verden, forpliktet til livslang læring og i stand til å bidra til samfunnene de bor og jobber i.

Hvorfor MDX Dubai?

  • Globalt anerkjent og bransjeakkreditert britisk kvalitetsgrad
  • Bredt utvalg av stipend og stipend for studenter, studenter, internasjonale og profesjonelle studenter
  • Forskningsdrevet britisk utdanning i verdensklasse som leveres i toppmoderne fasiliteter
  • Søk med dine forventede karakterer for å motta et betinget tilbudsbrev for september 2021
  • Blomstrende studentmiljø med travel kalender for sports- og kulturklubber
  • Dedikert karriertjeneste som gir personlig veiledning og støtte for å finne jobb og praksisplasser
  • Luksus, rimelig innkvartering nær campus, med gratis busstransport
  • Mulighet for å overføre studiepoeng i utlandet i andre studieår

For mer informasjon besøk www.mdx.ac.ae


I tillegg til å ha alle fordelene forbundet med å være et britisk universitet, kan Dubai campus-studenter dra nytte av alle mulighetene som en raskt utviklende moderne by i hjertet av Midtøsten gir, mens de opplever de forskjellige nasjonaliteter og kulturer som utgjør befolkningen av Dubai. Campus ligger i Dubai Knowledge Park, og har romslige klasserom og studieområder innenfor fire bygninger. Selve Dubai Knowledge Park ble opprettet i 2003 for internasjonale institusjoner som fremmer læring. Middlesex University Dubai studenter har derfor muligheten til å delta i et mye bredere studentfellesskap.

Spør nåI tillegg til å ha alle fordelene forbundet med å være et britisk universitet, kan Dubai campus-studenter dra nytte av alle mulighetene som en raskt utviklende moderne by i hjertet av Midtøsten gir, mens de opplever de forskjellige nasjonaliteter og kulturer som utgjør befolkningen av Dubai. Campus ligger i Dubai Knowledge Park, og har romslige klasserom og studieområder innenfor fire bygninger. Selve Dubai Knowledge Park ble opprettet i 2003 for internasjonale institusjoner som fremmer læring. Middlesex University Dubai studenter har derfor muligheten til å delta i et mye bredere studentfellesskap.

Overnatting

Vi har inngått et samarbeid med The Myriad for å gi studentene våre rimelig, luksuriøs studentbolig.

The Myriad er et helt nytt, toppmoderne studentboende samfunn som ligger i Dubai Academic City - bare 35 minutter fra universitetets campus. Studenter som bor på The Myriad er i stand til å fordype seg i et bredere studentfellesskap som oppfordrer enkeltpersoner fra forskjellige institusjoner til å sosialisere seg og knytte nettverk.

Finne ut mer

Internasjonale studiestipend

Finn ut om du er berettiget

Middlesex University Dubai mener at alle studenter bør ha muligheten til å få tilgang til en britisk utdannelse i verdensklasse som setter dem opp for en fremtid full av suksess. Vi har lansert et bredt utvalg av stipend og stipend til skolepenger for å gjøre en britisk kvalitetsgrad rimelig og tilgjengelig denne september 2021, og sikre at vi imøtekommer hver elevs personlige forhold i disse utfordrende tider. Våre internasjonale studiestipender gjelder på tvers av alle programmer og kan kombineres med en rekke andre tilskudd (avhengig av tilgjengelighet).

Hvis du vil forstå hvilke stipend og stipend du er kvalifisert for, kan du kontakte landrepresentanten din som vil kunne hjelpe deg.

- Afrika: Vanja, Grdinic - [email protected]
- India & GCC: Darpan Mehta- [email protected]
- Pakistan: Maryam Farooq - [email protected]
- Øst-Asia, Sørøst-Asia, russisk og SNG: Anna - [email protected]
- Resten av verden: Stuart - [email protected]

eller e-post til [email protected]

Virtuelle åpne dager


161146_VOD.jpg

Delta i Virtual Open Days, der du kan snakke med fakultetet og personalet for å finne ut mer om vårt brede utvalg av programmer, opptakskrav, stipend, studiemodus og få en følelse av hvordan det er å studere i verdensklasse UK universitet i Dubai.

Registrer her

Hva MDX-studenter sier

“Jeg studerte BA Honours International Tourism Management ved Middlesex University Dubai . Søknadsprosessen ble gjort enkelt av universitetets vennlige opptaksavdeling, som svarte på søknaden min umiddelbart og coachet meg gjennom hele prosessen. Som nigeriansk student valgte jeg å studere i Dubai fordi det er en by fylt med utrolige muligheter, og ved universitetet har jeg hatt sjansen til å møte mennesker fra mange forskjellige land. I tillegg til å få venner fra hele verden, har foreleserne mine alltid vært vennlige og støttende. Før jeg begynte på BA-programmet studerte jeg International Foundation Program (IFP) ved Middlesex University Dubai som forberedte meg på lavere studier. ”

- Fatimah Sadiq Sani, BA Honours International Tourism Management (klasse 2020)

Les mer Student Suksesshistorier


Sosiale medier

FB IG YT TWLIN

Steder

Steder
  • Dubai Knowledge Park - Blocks 4, 16, 17 & 19, P.O. Box 500697, , Dubai

Spørsmål