Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Minerva Schools at KGI

Minerva Schools at KGI

Minerva Schools at KGI

Introduksjon

Minerva pleier å ha kritisk visdom for verdens skyld.

Fordi vår fremtid er avhengig av bedre ledere, smartere innovatører og mer informerte globale borgere, forbereder vi de neste generasjonene av eksepsjonelle, livslange elever for å jobbe sammen for å løse de mest komplekse utfordringene i vår tid.

Minerva er dypt principert og dedikert til å styrke potensialet og muliggjøre suksess.

Vi er sterkt fokusert på å forbedre vår kollektive fremtid ved å fremme din individuelle utvikling. Vår organisasjon er definert av syv veiledende prinsipper, som informerer alle beslutninger vi gjør, fra oppsøkelser og opptak til akademikere, bolig og faglig utvikling.

Minerva Schools at KGI er bygget på en kraftig allianse.

Minerva tilbyr sine ekstraordinære studieprogrammer i samarbeid med en av de mest innovative utdanningsinstitusjonene i verden: KGI (Keck Graduate Institute). KGI, en leder innen anvendt vitenskap, er det nyeste medlemmet av det anerkjente Claremont Consortium, ofte kalt "Ivies of the West".

INNLEDNING TIL MINERVA

Ben Nelson, grunnlegger av Minerva, og Stephen M. Kosslyn, Ph.D., grunnleggende dekan på Minerva Schools at KGI , gir en introduksjon til visjon, pedagogikk og læringsplattform i hjertet av den gjenoppdagede universitetsopplevelsen.

Steder

  • San Francisco

    1145 Market St, 9th Floor, 94103, San Francisco

Spørsmål