Keystone logo
Miriam College

Miriam College

Miriam College

Introduksjon

Historie

Historien om Miriam College dateres tilbake til 1926 da erkebiskopen av Manila, deretter reverend Michael O 'Doherty, ba søskenene til Maryknoll Congregation i New York for å starte et lærerutdanningsprogram for kvinner på Filippinene. I en gammel omformet augustinsk convent i Malabon, Rizal, ble Malabon Normal School etablert. Skolen overførte nettsteder flere ganger til slutt i 1953, med navnet sitt offisielt forandret til Maryknoll College, lagt det sine faste røtter i Diliman (eller Loyola Heights), Quezon City.

Etter Vatikanet II begynte Maryknoll-menigheten å evaluere sitt arbeid, ikke bare i Filippinene, men over hele verden, i lys av deres opprinnelige apostolat som en misjonær rekkefølge. På 60-tallet så Maryknoll-menigheten beredskapen til den filippinske lekren til å fortsette det pedagogiske oppdraget de hadde startet. I 1977 ble eierskap og ledelse av skolen vendt om å legge administratorer. I henhold til avtalen ble navnet Maryknoll endret for å bane vei for å fremme skolens unike identitet, selv om den ikke var koblet fra Maryknolls søsters identitet. I 1989, etter en rekke konsultasjoner, ble Maryknoll College omdøpt Miriam College .

76084_76055_MC02.png

Vår visjon

76085_76056_MC01.png

Miriam College er en fremtredende filippinsk katolsk institusjon av læring som danner ledere i tjeneste som kombinerer kompetanse med omsorg, er forankret i filippinsk kultur og asiatisk tradisjon, og likevel er borgere i verden.

Miriam College , ved å integrere utdanningsarbeidet med troens liv, utvikler personer, spesielt jenter og unge kvinner, for å bygge den filippinske nasjonen og å være medskapere av Guds rike på jorden.

Miriam College er forpliktet til gode akademiske programmer infundert med kristne verdier, forbedret av moderne teknologi og beriket av nasjonale og internasjonale sammenhenger.

Til slutt forplikter Miriam College seg til å skape og leve i vårt skole samfunn, de svært endringene vi søker å realisere i samfunnet.

Vårt oppdrag

Miriam College , i samarbeid med familier og samfunnet, gir kvalitet og relevant kristen utdanning som forbereder studentene til å bli effektive ledere, livslang elever og produktive borgere.

Det tilbyr utmerkede programmer på grunnleggende, tertiær, post-graduate og voksen utdanning nivåer gjennom lærings-sentrert, verdiintegrerende, forskningsbaserte og innovative tilnærminger.

Våre kjerneverdier

76086_76057_MC03.png

Sannhet

Vi tror på kunnskapens kraft og sannhetens frigjørende kraft. Vi forplikter oss til det systematiske og vitenskapelige søket etter sannhet og rettferdighet og åpenhet i forfølgelsen. Vi avviser alle former for bedrageri, falskhet og uærlighet. Vi streber etter den høyeste kvaliteten på intellektuell og akademisk produksjon samtidig som vi gjenkjenner og verdsetter hjertets visdom.

Justice

Vi tror at alle mennesker skal være like velsignet for å være ansvarlig for og nyte frukten av kunnskapsgenerering og sosial utvikling. Vi forplikter oss til et samfunn der kraft og mulighet er like delte og hvor de "nakne er kledd og de sultne blir matet." Vi avviser diskriminering av noe slag mot noen enkeltperson eller noen gruppe. Vi tror på likestilling og streber etter og støtter et mangfoldig og gjensidig menneskelig samfunn der folks rettigheter, velferd og empowerment er sentralt verdsatt.

Fred

Vi tror at vi skal være fredsbyggere. Vi tror også at fred betyr fravær av vold, samt tilstedeværelse av verdier, holdninger, adferd og livsstil basert på ikke-vold og respekt for de grunnleggende rettighetene og friheten til hver person. Vi avviser vold i alle former og i alle sosiale samhandlinger og alle institusjoner. Vi er forpliktet til å jobbe for kreative og konstruktive måter å løse konflikter på og til å skape omsorgsfull og kjærlige forhold mellom alle mennesker og mellom mennesker og resten av skapelsen.

Skapelsens integritet

Vi tror at Gud har kalt oss til å være forvaltere av hele skapelsen, og at fremtidige generasjoners vell og lykke hviler på bærekraftige og rettferdige systemer og prosesser for produksjon og forbruk. Vi avviser ødeleggelse av miljøet og sløsing med naturressurser. Vi forplikter oss til å ta vare på jorden og å trene en livsstil som opprettholder helsen til planeten der alt liv avhenger.

Steder

  • Manila

    Katipunan Avenue, Loyola Heights, Quezon City, 1108 Metro Manila, , Manila

Spørsmål