Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Mississippi State University College of Forest Resources

Mississippi State University College of Forest Resources

Mississippi State University College of Forest Resources

Introduksjon

Velkommen til nettstedet College of Forest Resources. Jeg er så glad for at du har benyttet anledningen til å se deg rundt og oppdage de spennende programmene innen undervisning, forskning og service som tilbys i College of Forest Resources.

Hvis dette er ditt første besøk, la meg gjøre deg kjent med College of Forest Resources. Siden 1954 har vi uteksaminert over 4200 studenter innen skogbruk, skogprodukter, dyreliv, fiskeri og havbruk. Disse studentene - våre alumni - tjener nå i lederstillinger for statlige og føderale byråer, administrerende direktører for skogprodusentfirmaer, private konsulenter og gründere. College of Forest Resources er det eneste nasjonalt akkrediterte utdanningsprogrammet i staten for å utdanne og utvikle fremtidige ledere innen naturressurser.

Høgskolen er forpliktet til å fremme den profesjonelle og intellektuelle utviklingen av studentene våre. Vi er virkelig et akademisk samfunn dedikert til bevaring og utnyttelse av skog og andre naturressurser gjennom integrerte programmer.

College of Forest Resources inkluderer avdelingene for skogbruk; dyreliv, fiskeri og havbruk; og bærekraftige bioprodukter. Vi tilbyr fire hovedfag med fjorten muligheter og hundrevis av karrierer. Forskningsarmen ved College er Forest and Wildlife Research Center, og vi jobber tett med Mississippi Agricultural and Forestry Experiment Station. Høgskolens oppsøkende arm er MSU Extension Service.

Mange av programmene våre er akkreditert av de aktuelle byråene, og vi tilbyr mange stipend og deltidsjobber for kvalifiserte studenter.

Høgskolen har som oppgave å fremme, støtte og muliggjøre forvaltning, bevaring og utnyttelse av skog og andre naturressurser til fordel for interessentene i Mississippi, Nasjonen og verden. Ta deg tid til å se over hele visjonen for college.

Jeg håper du liker besøket ditt. Vi har mange spennende programmer, et dedikert fakultet, toppmoderne fasiliteter og så mye mer. Ikke nøl med å kontakte meg hvis jeg kan være til hjelp.

Wes Burger

Interimsdekan

Steder

 • Mississippi State

  75 B. S. Hood Road, 39762, Mississippi State

  Programmer

   Institusjonen tilbyr også:

   Spørsmål