Keystone logo
Manchester Metropolitan University

Manchester Metropolitan University

Manchester Metropolitan University

Introduksjon

Nå potensialet ditt ved Manchester Met - et ambisiøst universitet med en stolt historie.

Manchester Metropolitan University (Manchester Met) har vært en historisk og internasjonalt anerkjent institusjon siden 1824. Kjent for kvaliteten på undervisningen, er den også rangert som et av de 60 beste universitetene i Storbritannia (The Complete University Guide 2023).

Universitetet, som ligger sentralt i Manchesters sentrum, er hjemsted for et mangfoldig fellesskap med mer enn 4000 internasjonale studenter fra over 100 land. Manchester er en spennende og levende by med museer, gallerier, teatre og musikkarenaer. Den har blitt rangert som den tredje beste studentbyen i landet (QS Best Student Cities 2023) og en av de rimeligste byene for studenter i Storbritannia (UniFresher 2023).

Manchester Met gjennomgår et investeringsprogram på 400 millioner pund for å forbedre undervisnings- og forskningsfasiliteter, bygninger og offentlige rom. Det har nylig vært investeringer i universitetets Grosvenor-bygning, School of Digital Arts, Institute of Sport og Dalton-bygningen, en ombygging av fakultetet for naturvitenskap og ingeniørvitenskap.

Manchester Met er også forpliktet til å anerkjenne høyt presterende internasjonale studenter og tilbyr et omfattende utvalg av stipend. Lær mer og sjekk din kvalifisering . T & Cs gjelder.

I år kan vi også tilby våre Visekanslerens internasjonale regionale stipend , som tilbyr en skolepenger i rabatt på 50 % første studieår for studenter fra bestemte regioner. Stipendet er tilgjengelig for selvfinansierende studenter fra kvalifiserte land, som forfølger lavere studier, som oppfyller stipendbetingelsene.

En fullstendig liste over kvalifiserte programmer er inkludert i våre vilkår og betingelser. Les dette dokumentet for å sjekke om du er kvalifisert og søke.

For å søke, vennligst fyll ut vårt nettbaserte skjema innen utgangen av 30. juni 2024.

Steder

  • Manchester

    Manchester Metropolitan University, All Saints Building, All Saints, M15 6BH, Manchester

Spørsmål