Keystone logo
Manchester Metropolitan University

Manchester Metropolitan University

Manchester Metropolitan University

Introduksjon

Nå potensialet ditt ved Manchester Met - et ambisiøst universitet med en stolt historie

Manchester Metropolitan University (Manchester Met) er en historisk og internasjonalt anerkjent institusjon som dateres tilbake til 1824. Kjent for kvaliteten på undervisningen, er den også rangert som et av de 60 beste universitetene i Storbritannia (The Complete University Guide 2023).

Universitetet, som ligger i hjertet av Manchester sentrum, er hjemsted for et mangfoldig fellesskap med mer enn 4000 internasjonale studenter fra over 100 land. Manchester er en spennende og levende by, full av museer, gallerier, teatre og musikkarenaer. Den har blitt rangert som den tredje beste studentbyen i landet (QS Best Student Cities 2023) og en av de rimeligste byene for studenter i Storbritannia (UniFresher 2023).

Universitetet gjennomgår et investeringsprogram på 400 millioner pund for å forbedre undervisnings- og forskningsfasiliteter, bygninger og offentlige rom. Det har nylig vært investeringer i deres Grosvenor-bygning, School of Digital Arts, Institute of Sport og Dalton-bygningen, en ombygging av fakultetet for naturvitenskap og ingeniørvitenskap.

Manchester Met er også forpliktet til å anerkjenne høyt presterende internasjonale studenter og tilbyr et omfattende utvalg av stipend. Se mer informasjon her.

Campus funksjoner

Studenttjenester og -fasiliteter

Hvis du velger å studere ved Manchester Met, vil du ha tilgang til imponerende forelesninger, seminarrom og studiesoner, samt et utrolig bibliotek med mer enn en million bøker, tidsskrifter og e-ressurser (akademisk år 2020/21) ).
En rekke IT- og mediefasiliteter er også tilgjengelige, inkludert multimedieteknologi og høyspesifiserte laboratorier. Ta den virtuelle omvisningen på campus her.


Manchester Met har imponerende fasiliteter , inkludert forelesningssaler, seminarrom og studiesoner som har den nyeste teknologien og spesialutstyr. Det er også hjemmet til PrintCity, et innovasjonssenter for 3D-utskrift, og har et utrolig 24-timers bibliotek fylt med mer enn en million bøker, tidsskrifter og e-ressurser*. *akademisk år 2020-21

En rekke IT- og mediefasiliteter er også tilgjengelige, inkludert multimedieteknologi og høyspesifiserte laboratorier. Ta den virtuelle omvisningen på campus her .

Sport

Manchester er hjemsted for noen av de største navnene innen sport, og dette har inspirert Manchester Met til å tilby et bredt spekter av sportsaktiviteter til studenter - det er for tiden 45 idrettsklubber ved universitetet,

Institute of Sport samarbeider også med organisasjoner som inkluderer fotballforbundet, Den internasjonale olympiske komité, Den internasjonale paralympiske komité, Sport England og UEFA.

Forskning

Nitti prosent av universitetets forskningseffekt er 'verdensledende' eller 'internasjonalt utmerket'**, som er et bevis på kvaliteten på forskningen det utfører. Finn ut om omfanget, dybden og ambisjonen til arbeidet deres og hvordan de gjør en global innvirkning ved å besøke nettstedet her . **REF 2021

Studentstøtte

Manchester Met har svært erfarne ansatte som tilbyr karriererådgivning og gratis engelskspråklig støtte. De har også et dedikert internasjonalt kontor for å sikre at internasjonale studenter får all støtten de trenger for å lykkes.

Hver student ved universitetet er også automatisk medlem av studentene; Union, som er til for å sørge for at studentene får den beste opplevelsen de kan under studiene.

Overnatting

Internasjonale studenter kan få tilgang til en rekke overnattingsmuligheter mens de studerer ved Manchester Met, fra rom med eget bad i delte leiligheter til soverom med felles kjøkken og bad. Manchester Met har også selvstendige studioleiligheter tilgjengelig.
Alle rommene ligger i nærheten av hvor du skal studere og nær lokale fasiliteter, inkludert butikker, restauranter, kafeer og utmerkede transportforbindelser. Du vil også finne støtte når du trenger det, fra deres Residential Life Team til deres 24-timers sikkerhetsteam. Bachelorstudenter er også garantert plass i Manchester Mets universitets studentboliger for deres første studieår, så lenge de søker før den årlige fristen.

    Steder

    • Manchester

      Manchester Metropolitan University, All Saints Building, All Saints, M15 6BH, Manchester

    Spørsmål