Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Montana State University

Montana State University

Montana State University

Introduksjon

Montana State University , statens landstøtteinstitusjon, utdanner studenter, skaper kunnskap og kunst, og tjener lokalsamfunn ved å integrere læring, oppdagelse og engasjement.

MSU Vision

Montana State University er like bemerkelsesverdig som sin innstilling. Skapt som en landstøtteinstitusjon, er det et innbydende, eventyrlystne fellesskap av studenter, fakultet og ansatte som er preget av sitt engasjement for å takle verdens største utfordringer. Universitetet aktiverer enkeltpersoner å oppdage og forfølge deres ambisjoner. Det inspirerer folk til å engasjere seg med universitetet for å forbedre menneskets prospekt gjennom dyktighet i utdanning, forskning, kreativitet og samfunnsansvar.

Akademisk fortreffelighet

MSU forbereder studentene til å utarbeide utstilt for karriere og videreutdanning. MSUs lave student til fakultet forhold betyr tilgjengelige professorer og praktiske læringsmuligheter. Arbeid sammen med førsteklasses fakultet mentorer, oppdager elevene ny kunnskap som bidrar til å forbedre livskvaliteten over hele verden. Dette støttende og samarbeidende læringsmiljøet hjelper elevene med å konkurrere om nasjonale og internasjonale stipendier og priser. Bare det siste året har MSU-studenter fått prestisjefylte priser, inkludert:

  • Goldwater stipend (mat, vitenskap

  • Rhodos Stipendium (for å studere ved Oxford University)

  • Marshall Stipendium (grad skole i Storbritannia)

  • Udall Scholarship (for å forfølge karriere i miljøet)

  • Newman Civic Fellow (offentlig ledelse)

Montana State University er i en egen klasse. MSU er blant de topp 3% av høgskoler og universiteter for forskningsutgifter og er også klassifisert av Carnegie Foundation som en institusjon med høy bachelorprofil. Dette innebærer at undergraduate på MSU får forskningsmuligheter som vanligvis er reservert for studenter på andre skoler. Dessuten tilbyr MSUs beliggenhet ved krysset mellom Yellowstone National Park og noen av de største skiene i Amerika studentene et klasserom, lab og lekeplass i motsetning til alle i verden.

Top Research University

MSU er anerkjent nasjonalt for sin fremtredende forskning blant ledende offentlige forskningsuniversiteter. MSU er blant de øverste 3 prosent av høgskoler og universiteter i nasjonen for forskningsutgifter. På grunn av sin høye bachelorprofil får MSU-studentene muligheter til å gjøre forskning av nasjonal betydning på en rekke emner, muligheter som vanligvis ville være reservert for studenter ved andre universiteter. Det er en grunn til at MSU er nasjonal leder for å produsere vinnere av Goldwater Scholarship, nasjonens premierpris for undergraduate i matematikk og naturfag.

Forskningsutgiftene på MSU overskrider vanligvis $ 100 millioner årlig, og toppforskningsavdelingene inkluderer immunologi, kjemi og biokjemi, transport, fysikk og landressurser og miljøvitenskap; mens mye av forskningsmidlene fra Nasjonalt institutt for helse, avdelinger for energi, forsvars- og jordbruk, og private kilder.

MSU er det største forskningsuniversitetet i Montana og den største forsknings- og utviklingsenheten av noe slag i staten, noe som betyr mange muligheter for studenter til å gjennomføre meningsfylt praktisk forskning og kreative prosjekter samt økonomisk velstand for området. MSU-forskning har ført til betydelige funn som endrer verden. MSU har mer enn 250 aktive teknologilisenser. I tillegg er det utstedt 91 patenter og 36 plantevernsertifikater for MSU-funn med mange flere ventende.

Forlovelse og oppsøkelse

Studenter, professorer og ansatte hos MSU samarbeider med fellesskapspartnere for å utveksle og anvende kunnskap og ressurser som forbedrer verden. MSU har nylig tjent The Carnegie Foundation for fremskritt av undervisningens engasjementsklassifisering. Betegnelsen anerkjenner forpliktelse til undervisning som oppmuntrer til frivillig tjeneste i samfunn og spredning av kunnskap som fordeler publikum. I tillegg deltar studenter gjennom mange kurs, klubber og organiserte arrangementer i mange lokale, nasjonale og internasjonale læringsprosjekter som gjør at de kan søke utdanning samtidig som de styrker fellesskap.

Fellesskapets engasjement

Etter en streng søknad og evalueringsprosess ble MSU tildelt Carnegie Foundation for fremskritt av undervisningens samfunnsengasjementsklassifisering. Denne betegnelsen anerkjenner MSUs satsing på undervisning som oppmuntrer til frivillig tjeneste i samfunn og spredning av kunnskap som fordeler publikum. Service- og oppsøkingsprosjekter er innebygd i MSUs kursarbeid, forskning og utdanningsprosjekter for å forbedre læring og forbedre liv rundt om i verden.

akkreditering

MSU opprettholder og overgår en rekke akkrediteringskrav som ble utviklet for å sikre høye utdanningsstandarder. MSU er akkreditert av Nordvestkommisjonen på høyskoler og universiteter. Under sin nyeste re-akkreditering ble MSU rost for et "ekstremt høyt produktivitetsnivå og effektivitet." I tillegg til nasjonal akkreditering opprettholder mange av MSUs høgskoler, avdelinger og programmer også strenge akkreditiveringsbevis gjennom disiplinsspesifikke byråer.

Steder

  • Bozeman

    Montana State University P.O. Box 172220, 59717-2220, Bozeman

Spørsmål