Keystone logo
Moody Bible Institute

Moody Bible Institute

Moody Bible Institute

Introduksjon

Moody eksisterer for å utstyre mennesker med sannheten i Guds ord for å være modne tilhengere av Kristus som gjør disipler over hele verden. Alt vi gjør på Moody faller under Bibelens autoritet, som erklærer tidløs sannhet som er relevant i dag og i alle generasjoner. Vi tror at forståelse og deling av Guds ord er en livslang reise. Og vi er forpliktet til å gi deg oppmuntring i din vandring med Kristus. Sammen kan vi påvirke og berike kloden ved å aktivt etterleve Guds ord.

Moody er drevet av troen på at mennesker som er forpliktet til å leve og forkynne Guds ord, faktisk kan forandre verden. Siden grunnleggelsen av DL Moody i 1886, har Moody Bible Institute forpliktet seg til å utstyre mennesker over hele kloden, kulturer og generasjoner til å ta neste skritt mot åndelig modenhet. I mer enn 125 år har folk kommet til Moody for å være rikt utstyrt i Guds ord for å påvirke verden for Kristus. Generasjoner av Kristus-tilhengere i Moody har forpliktet seg til å studere Bibelen og dele den med medfølelse med verden.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

  • Chicago

    North LaSalle Drive,820, 60610, Chicago

    Spørsmål