Keystone logo
Moravian University

Moravian University

Moravian University

Introduksjon

Moravian University har dype røtter og en rekord for suksess lenger enn vår nasjon. Den ikoniske moraviske stjernen er gravert inn i historien vår og er til stede overalt hvor du snur deg. Moravians følelse er flettet sammen med Betlehems, og bærer både motstandskraften til sin stålbyhistorie og lettheten til vinduslysene som lyser hver natt i moravisk tradisjon.

Betlehem er så ansett for sin historie at det har blitt lagt til på UNESCOs verdensarvliste, i håp om å bli med i slike historiske steder som Independence Hall, Frihetsgudinnen og pyramidene i Egypt.

Undergraduate Academics

For en liten skole har den moraviske opplevelsen bred rekkevidde. Du kan velge mellom mer enn 70 studieretninger eller til og med designe ditt eget hovedfag. I tillegg gir doktorgradsprogrammet mer enn 45 doktorgrads- og mastergrader og sertifiseringsalternativer. Men du trenger ikke bestemme noe akkurat nå. Hos Moravian vil vi at du skal ta deg tid til å utforske alle dine akademiske interesser og deretter fokusere på din valgte vei.

Vis alle studenter .

I tillegg kan du delta i Honours-programmet, SOAR-forskning, lokale praksisplasser, studentklubber, studier i utlandet og mer.

Vår gjennomsnittlige klassestørrelse er 16 studenter, med et forhold mellom student og fakultet på 11:1. Det betyr at professorene dine kjenner deg ved fornavn og bryr seg om suksessen din! Du får en Macbook Pro og en iPad som du kan bruke i alle fire årene på skolen, og du kan til og med beholde dem når du er ferdig utdannet.

Graduate Academics

Moravian Graduate tilbyr mer enn 50 kandidat- og sertifikatprogrammer innen atferdshelse, næringsliv, utdanning, kunst, sykepleie, rehabiliteringsvitenskap og teologiske studier.

Moravians utdannings- og sertifikatprogrammer er designet for å forberede førsteklasses nyutdannede til å dekke behovene til næringer i vekst-og de er også designet for å passe inn i livet ditt, ikke for å rote det. Det er derfor kandidatkurs tilbys i tradisjonelle, akselererte, blandede og online formater. Du vil også ha det beste av Moravian University ressurser på fingertuppene, og våre fakulteter, ansatte og mentorer for studentopplevelser er forpliktet til suksessen din.

Vis alle hovedfagsprogrammer .

plassering

Moravian, som ligger langs østkysten av USA, kaller Bethlehem, Pennsylvania hjem. I denne travle, lille byen finner du deg bare en kort kjøretur unna større byer, som Philadelphia, New York City og Washington, DC. Tenk deg alle helgeturene og nye opplevelsene! Men ikke bekymre deg, det er mye å gjøre rett i Lehigh Valley også. Enten du deltar på en av de beste musikkfestivalene i Nord-Amerika (Musikfest) eller nyter et baseballkamp på Coca Cola Stadium, er det aldri et kjedelig øyeblikk i Bethlehem, PA.

Betlehem-samfunnet er alltid veldig imøtekommende blant moraviske studenter og samarbeider ofte med universitetet for å tilby praksisplasser, praktiske læringsmuligheter og gratis arrangementer.

Vær

Lehigh Valley i Pennsylvania opplever alle fire sesonger til det fulle. Høst gir sprø genservær og fargerike blader. Vinterfrakker campus vårt med snø. Våren byr på regnbyger og blomstrende blomster. Og sommeren er solrik og varm. Hver sesong bringer litt annet til Betlehem, og vi elsker det!

Campus funksjoner

Studentliv

Det er mye å gjøre på Moravian University , enten du er interessert i sport, kunst eller samfunnsengasjement. Som en NCAA Division III-skole har Moravian 23 idrettslag på universitetsnivå, samt 10 intramurale lag hvis du bare ønsker å ha det gøy! Det er mer enn 80 studentklubber å delta i, inkludert musikkensembler, studentregjering, studentforeninger og mer.

Sikkerhet

Ja! Sikkerheten til elevene våre er en toppprioritet på Moravian University . Vårt campuspoliti jobber for å opprettholde et trygt og sikkert miljø for alle og er alltid tilgjengelig for å hjelpe, dersom behovet skulle oppstå. Vi tilbyr også 24-timers eskorte og daglige skytteltjenester, samt nødtelefoner med blått lys på hele campus.

  Stipend og finansiering

  Kostnader og bistand

  Vi er forpliktet til å hjelpe deg med å nå dine mål – og det inkluderer å tilby en rimelig privat utdanning.

  Moravian University tilbyr en International Student Merit Award basert primært på akademisk prestasjon: karakterer, styrken til det akademiske programmet ditt, TOEFL- eller IELTS-poengsummene dine og SAT-poengsummene dine hvis de er sendt inn. Vennligst kontakt administrerende direktør for International Enrollment via forespørselsskjemaet på denne siden for mer informasjon om International Student Merit Award.

  Alumnistatistikk

  Studentuttalelser

  Steder

  • Bethlehem

   1200 Main Street Bethlehem, PA 18018, 18018, Bethlehem

  Spørsmål