Keystone logo
Maastricht School of Management

Maastricht School of Management

Maastricht School of Management

Introduksjon

Vil du være en del av et mangfoldig nettverk? Bli med på MSM -opplevelsen!

Maastricht School of Management ( MSM ) er en del av Maastricht University School of Business and Economics (SBE). SBE tilhører en utvalgt gruppe på 1% av utdanningsinstitusjoner over hele verden med en Triple Crown-akkreditering av de internasjonale akkrediteringsorganene AACSB, EQUIS og AMBA.

MSM tilbyr MBA, Master in Management og Executive PhD-gradsprogrammer, og mange kortere profesjonelle og executive kurs.

Med en vellykket merittliste på 70 år innen global lederutdanning, har MSM bygget et stort nettverk av studenter, alumner og partnere over hele verden.

Å studere i et av MSM s lederprogrammer betyr at du vil dele studieerfaringen din med andre deltakere fra mange land, faglig bakgrunn og interesseområder. Å være en del av et så mangfoldig fellesskap gir deg muligheten til å utvide ditt internasjonale nettverk betydelig og å lære av dine meddeltakere ved å utveksle kunnskap og erfaring.

Gjennom studieerfaringen din drar du nytte av MSM sin personlige tilnærming og høye servicenivå. Vårt dedikerte fakultet og ansatte er svært forpliktet til å bidra til din akademiske, profesjonelle og personlige suksess.

MSM alumner inntar toppstillinger i næringslivet, myndigheter og akademia.

Gjennom sitt ekspertsenter for fremvoksende økonomier (ECEE), gir MSM kapasitetsforsterkning for en mengde forskjellige kunder over hele verden. MSM tilbyr også globale tilpassede programmer, fullt skreddersydd for behovene til kundeorganisasjonen.

Akkrediteringer

EFMD Equis-akkreditertAMBA-akkreditertAACSB-akkreditert

Steder

Steder
  • Maastricht

    Tapijnkazerne 11, 6211 ME, Maastricht

    Spørsmål