Keystone logo
Masaryk University Faculty of Economics and Administration

Masaryk University Faculty of Economics and Administration

Masaryk University Faculty of Economics and Administration

Introduksjon

Om oss

Fakultet for økonomi og administrasjon ble grunnlagt i 1991 som det første fakultetet ved Masaryk University etablert etter fløyelsrevolusjonen. I dag gir fakultetet økonomisk utdanning til nesten tre tusen studenter, ikke bare på tsjekkisk, men også på engelsk og fransk. I tillegg til utdanning av topp kvalitet, fokuserer fakultetet på forskning: fremragende forskere som arbeider med et bredt spekter av ekspertemner opererer i instituttene våre. Du kan finne ut hvor fakultetet er på vei i den strategiske planen til FEA MU.

44756_8366714231_b48ee0bd4d_b.jpg

Opptreden

Førsteklasses undervisning. Ønskelige kandidater. Forskning på toppnivå. Internasjonalt samarbeid. Ekspertartikler i magasiner. Kommentarer til økonomiske nyheter. Samarbeid med kunnskapsrike partnere. Vi jobber på full gass for elevene våre.

Effektivitet

Som økonomer oppnår vi effektivitet over standard i ressursforvaltning. Dessuten støttes vi av partnere i å arrangere praktisk studentopplæring eller gi økonomiske donasjoner til fakultetsarrangementer. Vi kan gjøre det beste ut av en dårlig situasjon. Vi er sparsommelige, men ikke på bekostning av kvaliteten på utdanningen.

Solidaritet

Vårt hovedoppdrag er å øke utdanningsnivået, men vi bryr oss om forbedring av livskvaliteten i regionen eller kulturen også. Vi organiserer og deltar på mange arrangementer for fakultetsmedlemmer og allmennheten. Vi føler ansvar både for fakultetet og samfunnet.

44758_dsc_0276.jpg

Priser og sertifikater

AIESEC partner fakultet
Fakultet for økonomi og administrasjon mottok 2017 Partner Faculty-prisen fra AIESEC-avdelingen i Brno.

EAPAA akkreditering
Fakultetet er akkreditert av den prestisjetunge internasjonale foreningen EAPAA for Public Economy and Administration-programmet. Studiet oppfyller ifølge forbundet internasjonale krav, som hviler på studieprogram med fokus på offentlig forvaltning.

ACCA akkreditering
Fakultetet har oppnådd prestisjefylt ACCA-akkreditering. Studenter kan få et ACA-sertifikat som beviser dyp teoretisk og praktisk kunnskap om spørsmålene til regnskaps- og finansspesialister.

Statistikk

 • 14 000+ av vellykkede kandidater siden 1994
 • 2 995 heltidsstudenter
 • 220 ansatte, inkludert 15 professorer og 28 universitetslektorer

  Studentuttalelser

  Steder

  • Brno

   Masaryk university Faculty of Economics and Administration Lipová 41a , 602 00, Brno

  Spørsmål