Keystone logo
MUNER - Motorvehicle University of Emilia Romagna Master i avansert drivlinje (AAE)
MUNER - Motorvehicle University of Emilia Romagna

Master i avansert drivlinje (AAE)

2 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 2 160 / per year

På universitetsområdet

Introduksjon

Læreplanen i Advanced Powertrain (AP) er en del av Master's Degree Course in Advanced Automotive Engineering (AAE) og er designet for studenter som forfølger karrierer som design- og produksjonsingeniører , eksperter på utvikling av høyytelses drivlinjesystemer .


Denne læreplanen tilbyr to forskjellige spesialiseringer , begge rettet mot studenter som ønsker en karriere som design- og produksjonsingeniører , eksperter på utvikling av høyytelses fremdriftssystemer med fokus på forbrenningsmotorer og hybride fremdriftssystemer.

  • Den første spesialiseringen , holdt ved Bologna-campus , fokuserer på modellering og kontroll av forbrenningsmotorer og hybriddrivlinjer, testing av drivlinjer, kalibrering og homologering . Det første semesteret av det første studieåret er felles for de andre læreplanene til Master in Advanced Automotive Engineering og holdes ved Institutt for ingeniørvitenskap Enzo Ferrari (Modena Campus). Fra og med andre semester av første studieår vil alle kurs bli holdt ved Institutt for industriell ingeniørvitenskap (Bologna Campus).
  • Den andre spesialiseringen , holdt ved Modena campus , fokuserer på design og modellering av høyytelses forbrenningssystemer, med spesiell vekt på FEM- og CFD-beregninger . det holdes utelukkende ved Institutt for ingeniørvitenskap Enzo Ferrari (Modena Campus).

Læreplanen i Advanced Powertrain varer i to akademiske år , og den gir kjernekompetansen knyttet til høyytelses drivlinjesystemer for kjøretøy.

Antall plasser er begrenset til maksimalt 20 studenter for Advanced Powertrain - Modena Campus og 20 studenter for Advanced Powertrain - Bologna Campus, for totalt 40 plasser . Opptak er basert på meritter og intervjuer for å vurdere motivasjon og ferdigheter. Alle klassene undervises på engelsk .

MUNER internasjonale fakultet består av svært erfarne forelesere og fagfolk . Innholdet i kursene er definert sammen med bidrag fra partnerbedriftene for å sikre at opplæringen er i tråd med gjeldende krav i arbeidsmarkedet.

Programmet krever at studentene deltar i en rekke laboratorieaktiviteter , enten på campus eller i lokalene til industrielle partnere, i tråd med en " læring ved å gjøre " tilnærming. Det inkluderer også obligatoriske praksisplasser i private selskaper og laboratoriebaserte oppgaveforberedende aktiviteter , som gjennomføres ved hjelp av en "prosjektarbeid"-tilnærming.

Opptak

Læreplan

Program undervisningsavgift

Karrieremuligheter

Om skolen

Spørsmål