Keystone logo
MUNER - Motorvehicle University of Emilia Romagna Master i elektronisk teknikk for intelligente kjøretøy
MUNER - Motorvehicle University of Emilia Romagna

Master i elektronisk teknikk for intelligente kjøretøy

2 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 2 226 / per year

På universitetsområdet

Introduksjon

Mastergraden i elektronisk teknikk for intelligente kjøretøy lanseres i studieåret 2022/23 og foreslår et banebrytende utdanningstilbud rettet mot opplæring av ingeniører som vil drive anvendelsen av IKT-teknologier til ny generasjons kjøretøy.

Den er delt inn i to innovative læreplaner : Elektroniske og kommunikasjonssystemer og Autonome Driving Engineering – som begge fokuserer på de mest futuristiske utfordringene i bilteknikk.

Den gjennomgripende bruken av elektronikk og informasjonsteknologi i dagens og morgendagens kjøretøy er en forutsetning for tryggere, grønnere og mer fornøyelig kjøring. Dette krever oppdaterte fagfolk dedikert til utvikling, design og integrering av elektroniske og informasjonsteknologiske delsystemer i ny generasjons kjøretøy .

Denne mastergraden har som mål å trene ingeniører til å jobbe i dette utfordrende og spennende feltet , med et spesielt fokus på å forstå de viktigste elektroniske og kommunikasjonssystemer og autonome kjøreapplikasjoner.

Kurset administreres av University of Parma og undervisningsstedene er som følger:

  • For ECS-pensum holdes det første studieåret ved Institutt for industriell ingeniørvitenskap (Bologna campus) og det andre studieåret ved Institutt for ingeniørvitenskap Enzo Ferrari (Modena campus).
  • For ADE-pensumet undervises det første studieåret ved Institutt for industriell ingeniørvitenskap (Bologna Campus), og det andre studieåret ved Institutt for ingeniørvitenskap og arkitektur (Parma Campus).

Opptak

Program undervisningsavgift

Om skolen

Spørsmål