Keystone logo
MUNER - Motorvehicle University of Emilia Romagna Master i elektroniske og kommunikasjonssystemer (EEIV)
MUNER - Motorvehicle University of Emilia Romagna

Master i elektroniske og kommunikasjonssystemer (EEIV)

2 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 2 226 / per year

På universitetsområdet

Introduksjon

Læreplanen i elektroniske og kommunikasjonssystemer (ECS) er en del av mastergradskurset i elektronisk teknikk for intelligente kjøretøy (EEIV) .

Målet med ECS-pensumet er å utdanne elektroniske ingeniører med god kunnskap om metodene og verktøyene som gjør elektronikk til grunnlaget for alle systemer som samler inn, behandler, overfører og lagrer informasjon, med særlig vekt på de elektroniske delsystemene innebygd i nåværende og fremtid kjøretøy .

I løpet av det første året tilbys kurs for å gi studentene en bakgrunn i emner som innebygde og sanntids elektroniske systemer , bilsensorer , automatisk kontroll , kjøretøykommunikasjon , kablede og trådløse sammenkoblinger og kraftelektronikk .

Det andre året kompletterer og spesialiserer det første, og gir spesifikke eksempler på reelle elektroniske og kommunikasjonsundersystemprosjekter installert på eksisterende kjøretøy , og utsetter studentene for programmering av innebygde systemer og problemer knyttet til sikker sammenkobling av forskjellige undersystemer.

Det første studieåret er ved Institutt for elektro-, elektronikk- og informasjonsteknikk Guglielmo Marconi (Bologna Campus), mens det andre studieåret er ved Institutt for ingeniørvitenskap Enzo Ferrari (Modena Campus).

ECS-pensumet varer i to akademiske år . Antall plasser er begrenset til maks 25 studenter . Opptak er basert på meritter og intervjuer for å vurdere motivasjon og evne. Alle klassene undervises på engelsk .

MUNER internasjonale fakultet består av svært erfarne forelesere og fagfolk . Innholdet i kursene er definert sammen med bidrag fra partnerbedriftene for å sikre at opplæringen er i tråd med gjeldende krav i arbeidsmarkedet.

Programmet krever at studentene deltar i en rekke laboratorieaktiviteter , enten på campus eller i lokalene til industrielle partnere, i tråd med en " læring ved å gjøre " tilnærming. Det inkluderer også obligatoriske praksisplasser i private selskaper og laboratoriebaserte oppgaveforberedende aktiviteter , som gjennomføres ved hjelp av en "prosjektarbeid"-tilnærming.

Ideelle studenter

Opptak

Læreplan

Program undervisningsavgift

Karrieremuligheter

Om skolen

Spørsmål