Keystone logo
MUNER - Motorvehicle University of Emilia Romagna Master i Off - Highway Vehicle Engineering (OHVE)
MUNER - Motorvehicle University of Emilia Romagna

Master i Off - Highway Vehicle Engineering (OHVE)

2 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 2 160 / per year

På universitetsområdet

Introduksjon

For studenter som sikter på en karriere som design- og produksjonsingeniører , eksperter på utvikling av høyteknologiske terrengkjøretøyer.

Læreplanen for Off-Highway Vehicle Engineering (OHVE) , som begynner i studieåret 2024-25 , er en del av Master's Degree in Advanced Automotive Engineering (AAE).

Mastergraden i OHVE-programmet er designet for studenter som ønsker å forfølge karrierer som design- og produksjonsingeniører som har en bred visjon om moderne terrengkjøretøyer , er eksperter på design av høyteknologiske terrengkjøretøyer , og bruker statlige- moderne datastøttede ingeniørmetoder og verktøy for flytende kraftaktivering, kjøretøydynamikk, kontroll og testing, bakkeinteraksjon og presisjonslandbruk .

Denne spesifikke læreplanen er rettet mot å trene fagfolk som er i stand til å designe høyteknologiske terrengkjøretøyer og sterke ferdigheter innen datastøttet design, fremdriftsmaskineri og kjøretøy utenfor motorveier, bakkeinteraksjon, elektriske stasjoner, væskekraftaktivering, kjøretøydynamikk, off- motorveikontroll og testing, presisjonslandbruksmaskiner.

Det første semesteret av det første studieåret er felles for de andre læreplanene for Master i avansert bilteknikk og finner sted ved Institutt for ingeniørvitenskap Enzo Ferrari (Modena Campus) . Fra og med andre semester av det første studieåret vil alle kurs bli holdt ved Institutt for industriell ingeniørvitenskap og Institutt for landbruks- og matvitenskap i Bologna .

Opptak

Program undervisningsavgift

Om skolen

Spørsmål