Keystone logo
MUNER - Motorvehicle University of Emilia Romagna Master i racerbildesign (AAE)
MUNER - Motorvehicle University of Emilia Romagna

Master i racerbildesign (AAE)

Modena, Italia

2 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 2 160 / per year

På universitetsområdet

Introduksjon

Læreplanen i racerbildesign (RCD) er en del av Master's Degree Course in Advanced Automotive Engineering (AAE) og det gir et høyt nivå av opplæring på kjøretøyets dynamikk og på de mest innovative materialene knyttet til design av racerbiler .

Kurset varer i to akademiske år og er designet for studenter som forfølger karrierer som design- og produksjonsingeniører , eksperter på utvikling av racerbiler , med et spesielt fokus på grunnleggende og anvendt aerodynamikk , avansert kjøretøydynamikk , lettvektsdesign og produksjon av karbonfiberchassis. og komponenter .
Den dekker hovedaspektene ved kjøretøyets rammesystem og racerbilarkitektur, med spesiell vekt på bruk av spesielle materialer og løsninger. Spesielt fokus er også plassert på den svært eksperimentelle karakteren av utviklingsaktiviteter og aerodynamiske ytelsesaspekter.

Antall plasser er begrenset til maks 26 studenter. Opptak er basert på meritter og intervjuer som evaluerer motivasjoner og ferdigheter. All undervisning leveres utelukkende på engelsk.

Det første semesteret av det første studieåret er felles for de andre læreplanene i Masters Degree Course in Advanced Automotive Engineering og holdes ved Institutt for ingeniørvitenskap Enzo Ferrari (Modena Campus).
Fra det andre studieåret og utover holdes alle klasser ved Dallara Academy (Dallaras prestisjetunge treningssenter, som ligger i Varano De' Melagari - PR).

MUNER internasjonale fakultet består av svært erfarne forelesere og fagfolk . Innholdet i kursene er definert sammen med bidrag fra partnerbedriftene for å sikre at opplæringen er i tråd med gjeldende krav i arbeidsmarkedet.

Programmet krever at studentene deltar i en rekke laboratorieaktiviteter , enten på campus eller i lokalene til industrielle partnere, i tråd med en " læring ved å gjøre " tilnærming. Det inkluderer også obligatoriske praksisplasser i private selskaper og laboratoriebaserte oppgaveforberedende aktiviteter , som gjennomføres ved hjelp av en "prosjektarbeid"-tilnærming.

Ideelle studenter

Opptak

Læreplan

Program undervisningsavgift

Karrieremuligheter

Om skolen

Spørsmål