Keystone logo
Nanhua University Institute of International and Cross-Strait Affairs

Nanhua University Institute of International and Cross-Strait Affairs

Nanhua University Institute of International and Cross-Strait Affairs

Introduksjon

Nanhua University ligger i den midtre delen av Taiwan med mer enn 5600 studenter og 468 vitenskapelig ansatte. 99% av fakultetet er assistentprofessorer og utover; 99% av fakultetet har doktorgrader. Vi tilbyr mer enn 300 kurs som underviser i engelsk, og vår utdanning har et internasjonalt fokus, med mål om å forberede studentene til å bli globale borgere som kan lykkes hvor som helst i verden. Universitetet har mer enn 800 utenlandske studenter som kommer fra 22 land / regjeringer og mer enn 600 NHU-studenter deltar i studentutvekslings- og mobilitetsprogrammer hvert år, noe som betyr at NHU er et virkelig globalt universitet.

Institute of International & Cross-Strait Affairs ble satt opp med sikte på å fremme internasjonalisering, bygge faglig samarbeid i undervisning og forskning mellom Nanhua University og internasjonale og fastlandsskoler, fremme utveksling av lærere / studenter, doble grader, internasjonale praksisplasser og frivillige programmer , øke den internasjonale konkurransekraften og mobiliteten til lærere og studenter, samt styre saken til internasjonale studenter (oversjøiske kinesiske studenter, utenlandske studenter og kinesiske fastlandsstudenter). Kontoret hjelper internasjonale studenter med å tilpasse seg universitetslivet, gir kinesiske språkkurs og veiledning, og hjelper med å utvikle og oppmuntre til et vennlig, internasjonalt campus.

Universitetet har som mål å aktiv integrering av utdanningsressurser, samt å fremme promotering av internasjonal utvikling. Med dette i bakhodet har universitetet sammen med University of the West (North America), Nan Tien Institute (Australia), Guang Ming College (Filippinene) og Fo Guang University (Taiwan) gått sammen for å danne Fo Guang Shan Associated Universities System med hovedforutsetningen om å "registrere deg ved ett universitet - delta på kurs ved fem universiteter." Dette knytter også universitetets administrative enheter til Fo Guang Shans verdensomspennende ressurser, samt etablerer internasjonale utvekslings- og studier i utlandet muligheter for studenter.

Internasjonalt samarbeid

For å fremme den internasjonale utviklingen av skolen og styrke studentenes internasjonale konkurranseevne, jobber universitetet aktivt med utenlandske forskningsinstitusjoner og universiteter for å utvikle faglige partnerskap. Fo Guang Shan har satt opp over 180 Dharma forplantningssentre rundt om i verden for å fungere som en internasjonal plattform og har signert selskapsavtaler med universiteter rundt om i verden for å etablere vennlige forhold til kulturutveksling, kunstneriske og akademiske utvekslinger, studentutveksling og andre relaterte saker .

Når det gjelder akademisk utveksling, er universitetet sterkt avhengig av prinsippene om likhet og vennskap for å utvikle samarbeid i forskjellige spørsmål og oppmuntre til student- og lærerutveksling og studieutveksling.

Under dette viktige spørsmålet om internasjonalt samarbeid gir universitetet stipend og studentguide for å gjøre det mulig for studenter å få et av følgende utdanningsdepartementets sponsede tilskudd "Study Abroad Exchanges, Financially Ulemps Students Study Abroad Exchanges and Overseas Internship stipend" and to tilbringe et semester eller et helt studieår i utlandet på en av universitetets utenlandske søsterskoler.

136775_pexels-photo-1438072.jpeg

Utvekslinger på tvers av stredet

For å forsterke samarbeidet på tvers av sundet, gjøre utdanningskvaliteten bedre og kjøpe det samme målet om faglig samhandling, er Nanhua University ivrig etter å signere samarbeidskontrakten med utenlandske universiteter og akademiske institutter for å gi større mulighet til å samhandle med universitetene på fastlandet Kina. Basert på likeverdighet av interaksjon på to sider, holder Nanhua University aktiviteter for akademisk samhandling, lærerutvekslingsforskning og studenterutvekslingsstudier. Nanhua University har signert MOU-kontrakten med Nanjing University, Yunnan University, Zhengzhou University og Northwest University, som er sertifisert med Project 985 og Project 211.

I mellomtiden har Nanhua University også utvekslet studentene med disse universitetene. Vi regner med at utveksling av planlegging kan styrke undervisningen, forskningen og administrasjonen positivt mellom tverrgående skoler.

Overseas Learning

Nanhua University, Fo Guang University (Taiwan), University of the West (America), Nan Tien University (Australia) og Fo Guang College (Philippines), etablerte det første internasjonale United University-systemet "Fo Guang Shan United University system", gjennom styrken av høyere utdanningsnettverk med fire skoler av Fo Guang-systemet. Det gir også pluralistiske læringsressurser for studenter som "En-skole-registrering og valg av fem-skolekurs". Samtidig har det mer enn 100 Fo Guang-høyesterker i fem kontinenter for studentene ved Nanhua University som ønsker å utveksle og studere i utlandet.

Steder

  • Chiayi

    Nanhua Road, Dalin Township, 600, Chiayi

Spørsmål