Keystone logo
Nanjing University of Information Science and Technology

Nanjing University of Information Science and Technology

Nanjing University of Information Science and Technology

Introduksjon

Nanjing University of Information Science and Technology er et nasjonalt "dobbelt førsteklasses" konstruksjonsuniversitet og et viktig støtteuniversitet for bygging av høynivåuniversiteter i Jiangsu. Skolen ble grunnlagt i 1960 og ble født som svar på behovene til det nye Kinas nasjonale strategi og nasjonale økonomiske konstruksjon. Det er tilknyttet Central (Military Commission) Meteorological Bureau, tidligere kjent som School of Meteorology, Nanjing University. Nøkkeluniversitetet ble omdøpt til Nanjing University of Information Technology i 2004. Siden 2007 har den felles konstruksjonen av Jiangsu Provincial People's Government, China Meteorological Administration, Ministry of Education og State Oceanic Administration blitt realisert suksessivt. Det er nå et universitet som er opprettet i fellesskap av de sentrale og lokale myndighetene, hovedsakelig forvaltet av Jiangsu-provinsen.

Skolen ligger i Jiangbei New District, Nanjing. Campus dekker et område på rundt 2000 dekar. Det er for tiden mer enn 30 000 heltidsstudenter, nesten 4000 masterstudenter og doktorgradsstudenter og mer enn 1700 internasjonale studenter.

Skolen har særegne egenskaper. Atmosfærisk vitenskap er valgt som en nasjonal "dobbelt førsteklasses" konstruksjonsdisiplin. Det har blitt rangert først i landet i første nivå fagevaluering av Kunnskapsdepartementet, og har blitt tildelt et A + nivå. Meteorologi er en nasjonal nøkkelfag. De fire fagområdene miljøvitenskap og økologi rangerer blant de beste 1% av ESI-fagene i verden. Det har 6 første-nivå doktorgrad autorisasjonspoeng i atmosfærisk vitenskap, miljøvitenskap og ingeniørfag, informasjons- og kommunikasjonsteknikk, ledelsesvitenskap og ingeniørvitenskap, matematikk og vitenskap og teknologi historie, 22 første-nivå mastergrad autorisasjonspoeng i første-nivå fagområder , og 14 mastergradsutdanningspoeng, 71 hovedfag (inkludert hovedfag) er fordelt på 9 fag: vitenskap, ingeniørfag, liberal arts, ledelse, økonomi, jus, jordbruk, kunst og utdanning. Det er "atmosfærisk vitenskap", "miljøvitenskap og ingeniørfag" og "matematikk". "Management Science and Engineering" post-doktorgrad forskning mobil stasjon.

Steder

  • Nanjing

    No.219, Ningliu Road, Nanjing, Jiangsu, China, , Nanjing

    Spørsmål