Keystone logo
Nanjing University Of Posts And Telecommunications

Nanjing University Of Posts And Telecommunications

Nanjing University Of Posts And Telecommunications

Introduksjon

Utdanning internasjonalisering er en uunngåelig utvikling av utviklingen av høyere utdanning under sosiale bakgrunn av New Century Globalisering samt en viktig mulighet til å utdype utdanningsreform og å realisere spranget fremover utvikling. Arve den pedagogiske filosofien dyrke internasjonale talenter, Nanjing University of innlegg og teletilsynet (NUPT) fullt fremmer internasjonalt samarbeid og utveksling gjennom plattformen av kinesisk-utenlandske utdanningsprogram for å fremme prosessen med NUPT internasjonalisering, spesielt med universiteter i utlandet.

NUPT har etablert langsiktige samarbeidsforhold med mange universiteter og forskningsinstitutter fra 16 land inkludert USA, uk, Tyskland, Frankrike, Canada, Russland, Australia, Japan, Singapore samt Hong Kong og Taiwan områder. Mer enn 800 fagfolk og forskere har besøkt NUPT og holdt foredrag. NUPT også har delegert mange ansatte i utlandet for å delta på internasjonale konferanser for å behandle faglig utveksling. NUPT har utviklet felles programmer med 11 universiteter i utlandet inkludert Queen Mary University of London, UK, New York Institute of Technology, USA, Etc. for å dyrke talenter innen informasjonsteknologi. NUPT har fremmet sitt rykte internasjonalt gjennom hosting mange internasjonale og regionale faglige konferanser. Som en av trenings baser for Asia-Pacific Telecommunity (APT) siden 1990, NUPT har operert 20 opplæringsprogram åpent til 26 land og områder.

For å møte behovene til høy kvalitet på talenter med utviklingen av samfunnsøkonomien og for å fremme internasjonalisering av høyere utdanning, støttet av nøkkel majors og relaterte hovedfag i kjente universiteter i utlandet, NUPT har startet noen Kina-utenlandske joint utdanningsprogrammer med sikte på innenlandske studenter, rekruttert utenlandske studenter å studere i NUPTOg i fellesskap dyrket studenter innen vitenskap, teknologi og ledelse.

NUPT treningsmål er å utnytte felles programmer for å dyrke elevene i høyt nivå internasjonale talenter som er kjent med kinesisk og vestlig kultur, har evnen til vitenskapelig forskning og gjøre full bruk av sine talenter, har sterk konkurransekraft i globale talenter markedet, har selvstendig tenkning , innovasjonsevne og teamarbeid ånd, ha gode kommunikasjonsevner på engelsk, og være fullt kvalifisert for jobbene i innen avansert teknologi eller administrasjon.

På utdanningsnivå, NUPT Nå fokuserer på utdanning for studenter, utvikler høgare utdanning gradvis og strekker seg utdanning for utenlandske studenter aktivt. Akkurat nå, NUPT har grunnlagt NUPT-NYIT International College for bachelor, Og felles mastergradsprogram med Polytechnic Institute of New York University, så vel som med Queen Mary University of London.

Utdanningen filosofi er som følger: spesialitet etableringen skal holde takt med den internasjonale behov; kurset innstillingen skal ta begge parters karakteristiske og fordel i betraktning; dyrking skal ha som mål å dyrke internasjonaliserte talenter, etablere merkevaren NUPT talenter, nemlig høyt nivå talenter med solid grunnleggende og bred kunnskap, sterk praksis evne, høy omfattende kvalitet, innovative ånd og internasjonal horisont. NUPT vil fortsette å utvide internasjonalt samarbeid og utveksling, lære avansert utdanning opplevelse, tiltrekke god kvalitet utdannings kilder, søke etter og forbedre effektive moduser og godt system for internasjonal talent dyrking.

Under den nye situasjonen for å lære og praktisere den vitenskapelige begrepet utvikling, NUPT konsekvent vil følge veien internasjonalisert utvikling, presse frem internasjonalt samarbeid og utveksling, og gir kraft og støtte til NUPT generelle utviklingen.

Med utviklingen av internasjonal utveksling, har flere og flere internasjonale universiteter og forskningsinstitutter og organisasjoner besøkte NUPT, holdt faglige foredrag, utført faglig utveksling og diskuterte samarbeid med NUPT. NUPT internasjonalt samarbeid og utveksling fremme oppdatering av kunnskap system av hver disiplin, gjelder den fremste kunnskap for undervisning på universitetsnivå, og bedre NUPT pedagogisk nivå.

Avdeling for internasjonalt samarbeid og utveksling er en funksjonell avdeling NUPT som er ansvarlig for utenrikssaker og utvikling av internasjonal utveksling og samarbeid. Det er også en sentralisert avdeling for arbeidet med gjennomføring av nasjonal utenrikspolitikk, internasjonal utdanningspolitikk og administrasjon av alle de utenlandske anliggender universitetet. Avdelingen er også den viktigste medium arbeider med internasjonalt samarbeid og utveksling samt belaste den doble ansvar politikk strengere screening og utenrikssaker ledelse. Funksjonene for avdelingen er: administrasjon, Veiledning, Koordinasjon og Tjeneste. Under ledelse av NUPT myndigheter, sentralisere i undervisning, forskning og spesialiteter utvikling, Avdeling for internasjonalt samarbeid og utveksling er ansvarlig for å arbeide ut omfattende ordning for internasjonal utveksling og samarbeid for NUPT, Utføre utenrikspolitikk av NUPT, Koordinere den internasjonale akademiske utvekslings anliggender NUPT. Ifølge de krav og ideer for å tjene nøkkelen disiplin, tast lab, sentrale prosjekter og talenter dyrking, NUPT fokuserer på helhetlig utvikling ordningen og plan, aktivt fornyer, styrker utveksling og samarbeid med kjente universiteter og akademiske institusjoner over hele verden, promots undervisning, forskning og forvaltning nivå, forbedrer internasjonal anerkjennelse av NUPT, Og serverer bygging og utvikling av NUPT.

Avdeling for internasjonalt samarbeid og utveksling er ansvarlig for arbeidene som organisering og koordinering av internasjonalt samarbeid og utveksling, styring av internasjonal vitenskapelig konferanse, styring av lang periode og kortperiodiske utenlandske eksperter, kontakt med undervisnings- og forskningsinstitusjoner i Hongkong, Mocau og Taiwan områder, og utvidelse av utveksling og samarbeid med utdanningsinstitusjoner der. Regjeringer, universiteter og forskningsinstitusjoner over hele verden, NUPT er oppriktig venter dine besøk på NUPT samt å holde foredrag, utvikle faglig utveksling og vitenskapelig forskningssamarbeid med NUPT. Studenter over hele verden er velkommen til å studere i NUPT å få doktorgrad, mastergrad og bachelorgrad.

Steder

  • Nanjing

    9 Wenyuan Road Qixia District, 210023, Nanjing

    Spørsmål