Keystone logo
National Pedagogic University

National Pedagogic University

National Pedagogic University

Introduksjon

Det nasjonale pedagogiske universitetet er en offentlig institusjon for høyere utdanning, opprettet ved presidentdekret 29. august 1978. Hensikten er å utdanne fagutdannede for høyere utdanning og utdannelse for å møte behovene til det nasjonale utdanningssystemet og det meksikanske samfunnet generelt.

Det tilbyr også andre høyere utdanningstjenester som diplomer og læreroppdateringskurs, forsker på utdanningsspørsmål og formidler den pedagogiske kulturen, vitenskapen og de forskjellige kunstneriske og kulturelle uttrykkene i landet.

I 1992 ble UPN-enheter utenfor Mexico City, etter instruksjoner fra National Agreement for Modernization of Basic Education, publisert 19. mai samme år i Federation of Official Federation (DOF), avhengige økonomisk og administrativt av regjeringene i respektive stater.

Imidlertid fortsetter den akademiske autonomien som gjør at prestegården og det akademiske rådet, styrende organer etablert i Ajusco-enheten, styrer tilbudet, oppdateringen, innovasjonen, opprettelsen og utformingen av akademiske, forsknings- og formidlingsprogrammer, og fortsetter å forene studieplanene. og programmer fra UPN-enhetene over hele landet og muliggjør det akademiske forholdet til de tre statlige pedagogiske universitetene i Chihuahua, Durango og Sinaloa.

UPN er den viktigste offentlige institusjonen i Mexico i opplæringen av spesialiserte kadre innen utdanningsområdet. UPNs akademiske anlegg over hele landet genererer kunnskap, strategier og pedagogiske modeller for å forstå og transformere utdanning. Mottoet som skiller vår institusjon er: EDUCATE TO TRANSFORM.

Steder

Steder
  • Celaya

    Avenida Irrigación,144A, 38030, Celaya

    Spørsmål