Keystone logo
National University Of Rosario (Universidad Nacional Del Rosario)

National University Of Rosario (Universidad Nacional Del Rosario)

National University Of Rosario (Universidad Nacional Del Rosario)

Introduksjon

Det nasjonale universitetet i Rosario ble opprettet i 1968 gjennom lov 17.987. Dens grunnleggende struktur var en avdeling av Universidad Nacional del Litoral hvorfra den tok sine første akademiske og administrative organer, som på den tiden besto av: fakultetene medisinsk vitenskap, vitenskap, ingeniørfag og arkitektur, økonomiske vitenskaper, filosofi, lov og politisk Vitenskap, odontologi, agrarvitenskap og sykehus-skolene og videregående skoler som var avhengige av det, i tillegg til Higher Institute of Music of Rosario.

Siden oppstarten startet National University of Rosario et aktivt forhold til Rosario-samfunnet hvorfra det genererte hvert av prosjektene det startet, og som ble uttrykt i vedvarende vekst i henhold til regionens krav.

Den nåværende strukturen består av 12 fakulteter, 3 videregående skoler og 1 senter for tverrfaglige studier. Det har et bygningsareal på 68.000 kvadratmeter der et akademisk tilbud består av 171 doktorgrader, 63 lavere grader, 15 tekniske kurs, 53 mellomgrader, 26 grader ved artikulasjon med det ikke-universitetets høyere utdanningssystemet, og 32 doktorgrad.

De siste årene ble den virtuelle campusen lagt til dette akademiske tilbudet, hvorfra kurs tilbys i avstandsmodus og bruker nettstøtte som undervisningsmiljø.

Steder

  • Rosario

    Córdoba,1814, S2000, Rosario

    Spørsmål