Keystone logo
Nazarbayev University

Nazarbayev University

Nazarbayev University

Introduksjon

Nazarbayev University ligger i Astana City, Kasakhstan, i Sentral-Asia, og er et forskningsuniversitet med voksende internasjonal anerkjennelse som kombinerer utdanning og innovasjon på et toppmoderne campus fra det 21. århundre. Nazarbayev University har raskt blitt kjent over hele verden for sin forpliktelse til å bli et førsteklasses forskningsanlegg. NU-forskere forsker på en rekke felt og bringer de mest ambisiøse prosjektene til live. Forskning støttes av interne og eksterne midler hvert år og utføres i moderne laboratorier.

Engelsk er undervisnings- og forskningsspråket ved Nazarbayev University , og opptaks- og progresjonssystemer er helt og holdent meritbaserte.

Til dags dato har NU publisert godt over 2500 stykker innen en rekke studieområder, inkludert teknologi og vitenskap. Av disse studiene er nesten 12,6 % for tiden rangert blant de 10 % av de mest siterte publikasjonene over hele verden takket være samarbeid med studenter og fakulteter på tvers av 1100 internasjonale institusjoner og 268 forsknings- og undervisningslaboratorier.

For å lære mer om Nazarbayev University forpliktelse til sin forskning og bli en del av teamet, sørg for å sjekke NU-opptaksprosessen og gjennomgå de forskjellige meritbaserte finansieringsmulighetene som er tilgjengelig for potensielle studenter.

133758_133722_IMG_50861.jpg

campus

NU er et moderne forskningsuniversitetscampus som tilrettelegger for en komfortabel livsstil blant innbyggerne. Boarealer er tilgjengelige for alt fra solo til gruppeopphold. En rekke spisesteder er tilgjengelig rundt på campus for kulinarisk utforskning, mens sikkerhet og sikkerhet er garantert gjennom adgangskontrollkort som begrenser tilgangen til alle campusfasiliteter.

Vårt toppmoderne sportskompleks legger til rette for en aktiv livsstil, uansett hvilke idretter og aktiviteter du liker. Regulerte utendørs idrettsbaner i verdensklasse gir det perfekte stedet for lagbaserte, intramurale konkurranser.

Det er noe for alles oppdagelse på NU-campus.

133759_133724_IMG_47202.jpg

Livet på NU

Studenter, ansatte og fakultet som velger å bo på NU oppdager Kasakhstan og nyter alle hjemmets fasiliteter. Komfortable overnattingssteder er parret med førsteklasses tjenester for mat, shopping, stell og andre personlige behov. Mange tjenester (inkludert legekontoret vårt) er døgnåpent for å betjene når som helst på dagen eller natten.

Både studenter og fakultet elsker å bo ved NU.

133760_133723_IMG_4485.jpg

Internasjonalt samarbeid

Modellen for den strategiske utviklingen av Nazarbayev University er først og fremst basert på et partnerskap med de topprangerte universitetene i verden. Hver av universitetets skoler og forskningssentre er utviklet i samarbeid med de ledende universitetene og forskningsinstitusjonene.

NU er rettet mot å fremme universitetsomfattende internasjonalisering gjennom internasjonalt samarbeid, partnerskap, posisjonering av universitetet i den globale høyere utdanningsarenaen, og internasjonal student-, fakultets- og stabsstøtte.

Strategiske akademiske og forskningspartnere ved Nazarbayev University

Strategiske partnere som har bidratt til utviklingen av NU:

 • University of Warwick (UK) - partner for Nazarbayev University Foundation Year Program mellom 2015 og 2016.
 • University College London (UK) - partner for Nazarbayev University School of Engineering and Digital Sciences og University Preparatory Certificate Program mellom 2010 og 2015.

Campus funksjoner

.

  Studentuttalelser

  Opptakskrav til programmet

  Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

  Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

  Steder

  • Astana

   Qabanbay Batyr Avenue, 53, 010000, Astana

   Spørsmål