Keystone logo
Next Education Group MA International Relations - London Metropolitan University, Storbritannia
Next Education Group

MA International Relations - London Metropolitan University, Storbritannia

Dubai, De forente arabiske emirater

12 Months

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Jun 2024

GBP 5 445

Blandet

Introduksjon

MA i internasjonale relasjoner-programmet ved London Metropolitan University, Storbritannia, gir studentene en omfattende forståelse av de mangefasetterte aspektene ved globale anliggender, og fremmer dypere forståelse, bredere bevissthet og praktisk anvendelighet. Gjennom studier av forskjellige emner, analyse av casestudier og engasjement i forskning, får studentene kunnskapen og ferdighetene som er nødvendige for å navigere og trives i vår raskt globaliserende verden.

Hva skjer?

Dagens verden forvandles raskt til en verden der alle nasjoner er mer sammenkoblet og gjensidig avhengige enn noen gang på grunn av teknologiske fremskritt og mangfoldig internasjonal handel. Dette har ført til opprettelsen av flere problemer i det globale samfunnet enn noen gang før. Flere og flere fagfolk som arbeider med ulike aspekter av denne sammenkoblingen krever en dyp forståelse av dagens globale politiske utfordringer. Det har aldri vært viktigere å studere internasjonal sikkerhet, jus og politikk.

Dette kurset søker å tilby et avrundet syn på utviklingen og driften av det internasjonale systemet som omfatter de sammenkoblede verdenene internasjonal politikk, juss og økonomi. Du vil lære om relasjonsteori, internasjonal politikk og utvikling av stater, folkerett og juridiske institusjoner samt sikkerhetsstudier. Denne MA vil gjøre deg i stand til å kombinere din forståelse av kjernemodulene i tverrfaglig forskning - et bredere og mer inkluderende rammeverk for å forstå internasjonale relasjoner og et som samsvarer nærmere med sammenhengen i den virkelige verden.

Læreplan

Om skolen

Spørsmål