Keystone logo
Next Education Group MSc International Banking and Finance - London Metropolitan University, Storbritannia
Next Education Group

MSc International Banking and Finance - London Metropolitan University, Storbritannia

Dubai, De forente arabiske emirater

12 Months

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Jun 2024

GBP 5 445

Blandet

Introduksjon

Katapult din karriere innen internasjonal finans med programmet vårt, som kommer fra det finansielle hjertet av London. Dette MSc International Banking and Finance - London Metropolitan University, UK-kurset er designet for å møte behovene til det internasjonale finanssamfunnet og forbedre karrieremuligheter internasjonalt. Fordyp deg i den globale bank- og finanssektoren. Utforsk globale finansielle systemer, risikostyring og overholdelse av regelverk. Få ekspertisen til å utmerke seg innen internasjonal finans.

Hva skjer?

2020-tallet er det digitale tiåret og ting endrer seg superfort! Eksperter spår at banknæringen vil bli forstyrret og endre seg eksponentielt i de kommende årene.

Er du klar for denne endringen?

Banklandskapet endrer seg raskt med den digitale disrupsjonen. Bankens fremtid kan være ganske annerledes enn det vi kjenner i dag. Opplær deg selv med en bransjespesifikk kvalifikasjon fra sentrum av global bankvirksomhet, London, som vil tilbakestille deg til å trives med de skiftende tidene.

Dette kurset er designet for å møte behovene til det internasjonale finanssamfunnet og forbedre deres karrieremuligheter innenfor eller utenfor arbeidsstedet. Med opprinnelse fra City of London vil du oppleve det globale miljøet i bank- og finanssektoren i dette kurset. Du vil bli opplært til å bruke Bloomberg og bli en del av den globale eliten av finansielle fagfolk som bruker plattformen for kommersielle og investeringsbanker, internasjonal corporate finance, finansielle derivater og risikostyring, samt finansiell regulering og overholdelse. Du vil studere det samme programmet som tilbys ved universitetet i London, uavhengig av hvor du bor.

Læreplan

Om skolen

Spørsmål