Keystone logo
NEOMA Business School

NEOMA Business School

NEOMA Business School

Introduksjon

Vi utdanner studenter, ledere og gründere, og genererer kunnskap for å forme fremtiden til næringslivet og samfunnet i en global, bærekraftig og tilkoblet verden.

I en tid med kunstig intelligens fremmer vi menneskelig intelligens.

Skolen tilbyr en omfattende portefølje av programmer på tvers av campusene i Reims, Rouen og Paris, og dens virtuelle campus, fra bachelor- og mastergrad i ledelse til lederutdanning.

Fakultetet omfatter mer enn 195 faste professorer og forskningsprofessorer, hvorav 73 % har en internasjonal profil. NEOMA Business School har mer enn 72 000 kandidater basert i 127 land.

Ledet av Michel-Edouard Leclerc, har skolen fått status som konsulær institusjon for høyere utdanning (EESC). Dekan er Delphine Manceau.

Vårt merkemanifest

Hos NEOMA Business Schoolvet vi én ting med sikkerhet:

 • I en verden i stadig endring må utdanning åpne opp for nye Pathways.
  Dette er grunnen til at vi utfordrer tradisjonelle utdanningsmodeller for undervisningsinnhold for å utruste studentene våre til å spille en aktiv rolle i transformasjonen av bedrifter og dagens samfunn og gi dem ferdighetene de trenger for å utøve morgendagens yrker.
 • I en tid med kunstig intelligens tror vi også på menneskelig intelligens.
 • I en tid med individualisme fremmer vi empati og samarbeid.
 • I en tid med globalisering tror vi at unikhet kommer fra en persons karakter, verdier, forpliktelser og lidenskaper.
  Fordi det å ha en lidenskap betyr å ha retning, fordi vi selv er lidenskapelige, veileder vi elevene våre og oppmuntrer dem til å innovere, eksperimentere, ta initiativ. Vi vil at de skal finne seg selv, finne det beste Pathway til sin egen oppfyllelse, utvikle ferdigheter i stedet for bare å lære teknikker. Vi oppfordrer dem til å strebe etter bedre, til å lede transformasjonen av samfunnet og til å møte enhver utfordring, både i Frankrike og rundt om i verden.

Dette er hvordan NEOMA Business School trener lidenskapelige mennesker, inspirerte og inspirerende økonomiske aktører som lengter etter mening og er fullt i stand til å bygge morgendagens samfunn: morgendagens arkitekter.

Velkommen til NEOMA Business School

Vær lidenskapelig. Form fremtiden

En innovativ og global handelshøyskole

Vår ambisjon

er å være en innovativ og global handelshøyskole, som gjør inntrykk gjennom undervisning og forskning av høy kvalitet, og pleie en ansvarlig, smidig og fremtidsrettet tankegang.

Fordi vi brenner for utfordringene til høyere utdanning, næringsliv og samfunn, inspirerer vi studenter, fakulteter og bedriftsledere til å stille spørsmål, eksperimentere og innovere.

3 strategiske prioriteringer

 • Fokus på pedagogisk innovasjon: ved å forutse transformasjoner og nye læringsmetoder, med en erfaringsbasert og digital dimensjon i hjertet av dette prosjektet.
 • Gjenoppfinne den internasjonale erfaringen: vårt globale nettverk av fremragende universiteter bidrar til å forbedre studentutvekslingsopplevelsen, som alltid er mer meningsfull når de tilbringes i fordyping i utlandet.
 • Anvendelse av 360° ekspertise: ved å utvikle synergiene til de ulike aktivitetene (programmer, forskning, lederutdanning og næringsliv) gjennom å sette opp ekspertiseområder som tar sikte på å opprettholde nær kontakt med spørsmål om forretningstransformasjon.

Verdier

Åpenhet, innovasjon, respekt og fortreffelighet

I et miljø i stadig endring, ledes NEOMA Business School i sine daglige aktiviteter av fire nøkkelverdier: åpenhet, innovasjon, respekt og fortreffelighet. Dette er kjerneverdiene skolen har som mål å dele med sine studenter, nyutdannede og mer generelt, samfunnene som blomstrer i sitt miljø.

 • Åpenhet for andre vekker nysgjerrighet, tilpasningsevne og kritisk tenkning i en verden i stadig endring.
 • Innovasjon har som mål å utvikle en gründertankegang og favorisere kreativitet, smidighet og risikotaking.
 • Respekt, som kombinerer etikk, åpenhet og toleranse, har som mål å fremme mangfold og engasjere dialog. Det innebærer ansvarsfølelse.
 • Fortreffelighet som et veikart: NEOMA streber hver dag etter å overgå seg selv i alt det gjør.
177002_our-identity-EN.jpg

Campus funksjoner

Reims campus

NEOMA Business School Reims campus består av to campus, 5 minutter fra hverandre med trikk, og danner et resolutt moderne arkitektonisk ensemble.

Campusene er utstyrt med førsteklasses pedagogisk utstyr: interaktive tavler, simuleringsrom, handelsrom, språklaboratorier, foreningslokaler, mediebibliotek, studentboliger, etc.

Et miljø som tjener innovativ pedagogikk er tilgjengelig på campus og utenfor: e-læringsplattform og ekstern tilgang til skolens kunnskaps- og dokumentasjonsbaser (e-bøker, elektroniske tidsskrifter, spesialiserte databaser).

Rouen campus

Rouen-campus ved NEOMA Business School tilbyr studentene en privilegert setting, i hjertet av et 7 hektar stort skogsområde.

Campus er utstyrt med førsteklasses utdanningsutstyr: handelsrom, foreningslokaler, mediebibliotek, studentboliger, etc.

Et miljø som tjener innovativ pedagogikk er tilgjengelig på campus og utenfor: e-læringsplattform og ekstern tilgang til skolens kunnskaps- og dokumentasjonsbaser (e-bøker, elektroniske tidsskrifter, spesialiserte databaser).

Parsi campus

Den nye parisiske intramurale campusen til NEOMA Business School er en bærekraftig og ansvarlig bygning, med høy miljøkvalitet og forbindelse, som åpnet dørene ved starten av skoleåret 2021.

Det ligger i hjertet av hovedstaden, i det 13. arrondissement i det dynamiske og typisk parisiske distriktet Butte aux Cailles, i nærheten av effektiv transportinfrastruktur.

Det er omgitt av store universitetsinstitusjoner (Paris Panthéon Sorbonne) og systemer knyttet til inkubasjon og akselerasjon som Station F.

  Akkrediteringer

  EFMD Equis-akkreditertAMBA-akkreditertAACSB-akkreditert

  Steder

  • Paris

   Rue Vandrezanne,6, 75013, Paris

   • Reims

    Rue Pierre Taittinger,59, 51100, Reims

    • Reims

     Avenue d'Epernay,120, 51100, Reims

     • Rouen

      1 Rue du Maréchal Juin, 76130, Rouen

      Spørsmål