Keystone logo
New Jersey City University

New Jersey City University

New Jersey City University

Introduksjon

New Jersey City University gir en variert befolkning av elever med utmerket utdannelse.

Universitetet er forpliktet til å forbedre det pedagogiske, intellektuelle, kulturelle, sosioøkonomiske og fysiske miljøet i den omkringliggende urbane regionen og utover. NJCU ble etablert i 1927 som en opplæringsskole for lærere, og er i dag blant de mest omfattende universitetene i staten. Ligger i Jersey City, New Jersey, en av de mest forskjellige byene i landet, og bare noen få minutter fra New York City, tilbyr NJCUs College of Arts and Sciences, Education, Professional Studies og School of Business 47 lavere gradsprogrammer og 30 kandidater programmer, inkludert nye og tverrfaglige felt.

NJCU-studenter deltar i strenge erfaringer med anvendt læring som inkluderer muligheter for å studere i utlandet og samarbeidsutdanning. NJCU driver to ytterligere campussteder — NJCU School of Business på Harborside Plaza 2 i Jersey Citys finansdistrikt og NJCU på Brookdale i Wall Township i Monmouth County. I tillegg åpner NJCU snart en campusplass i Fort Monmouth, New Jersey.

143701_pexels-photo-1595391.jpeg

Hvorfor NJCU?

Gå inn for å lære, avslutte for å tjene

Arven din er vår lidenskap.

 • Rimeligste institusjon i staten New Jersey
 • Ligger i den mest varierte byen i landet og få minutter fra den største (New York City)
 • Topp 10 "Beste byer for nylige høyskoler"
 • Liten klassestørrelse, store forbindelser
 • Utfordrende og anerkjente studieprogrammer
 • Levende studentliv

Mission Statement

New Jersey City University (NJCU) gir en mangfoldig befolkning en utmerket utdannelse. Universitetet er forpliktet til å forbedre det pedagogiske, intellektuelle, kulturelle, sosioøkonomiske og fysiske miljøet i den omkringliggende urbane regionen og utover.

142893_pexels-photo-2422288.jpeg

Historien om NJCU

Mens New Jersey City University gjennom hele sin historie har holdt fast ved grunnleggende prinsipper for tilgang og fortreffelighet, har det vokst og utviklet seg gjennom årene til å bli institusjonen for den store muligheten det er i dag.

Chartered i 1927, det som nå er New Jersey City University åpnet i 1929 som New Jersey State Normal School i Jersey City. Det ble omdøpt til New Jersey State Teachers College i Jersey City i 1935 og Jersey City State College i 1958 før det ble vedtatt dagens status og navn i 1998.

Grader og disipliner utvikler seg

NJCU begynte sin historie som landets eneste lærerhøyskole med et treårig program. I en enkelt bygning på 10 hektar langs det som da var Hudson Boulevard, lærte det 330 kvinner og en mann, hvorav de fleste var innbyggere i Hudson County. I 1958 ble skolen autorisert til å tildele Bachelor of Arts-graden, og en MA i utdanning ble lagt til året etter. I 1962 ble det en av få høyskoler i USA med en demonstrasjonsskole for spesialundervisning da den begynte å administrere A. Harry Moore School, som den offisielt slo seg sammen med i 1963. I 1968 utviklet Jersey City State College en liberal kunstprogram.

I 1998 godkjente New Jersey Commission on Higher Education skolens forespørsel om universitetsstatus og endring av navn til New Jersey City University , og institusjonen ble omstrukturert til å omfatte:

 • College of Arts and Sciences, dedikert som William J. Maxwell College of Arts and Sciences i 2006 til ære for alumnen 1958, emerituspresident og fremtredende tjenesteprofessor i historie og utdanning
 • College of Education, dedikert i 2007 som Deborah Cannon Partridge Wolfe College of Education til ære for 1937-alumna, lærer, teolog og humanitær
 • College of Professional Studies

Forbedrede miljøer

Siden grunnleggelsen har institusjonen nå kjent som NJCU konsekvent forhøyet studentopplevelsen med tillegg av toppmoderne campusfasiliteter, inkludert:

 • Den første sovesalen, Vodra Hall (1963)
 • Forrest A. Irwin Library (1968), som ble innviet som kongressmann Frank J. Guarini Library i 2000
 • Student Union Building (1976), viet til Michael B. Gilligan Student Union Building i 1985
 • Atletikk- og treningssenteret (1994), innviet i 2005 som John J. Moore friidretts- og treningssenter til ære for alumnen 1956 og styreleder fra 1989-2005
 • En ny to-etasjers Visual Arts Building med en skulpturhage med et verk av den internasjonalt anerkjente kunstneren Maya Lin (2003)
 • Michael Graves-designet George Karnoutsos Arts and Sciences Hall, oppkalt til ære for alumnen 1955 og pensjonert professor i filosofi som donerte $ 2,5 millioner til universitetet (2006)

For hvert trinn i historien har NJCU utviklet seg fra en skole for innbyggere i området til en som ønsker studenter fra hele New Jersey og USA og fra land over hele verden velkommen. Ettersom NJCU-samfunnet har vokst rikt mangfoldig, har også alternativene for innstillinger i tillegg til campus, som nå inkluderer 27 bygninger over 51,46 dekar.

I 2002 lanserte NJCU og Brookdale Community College i Wall, New Jersey et "Communiversity" partnerskap for å tilby bachelor- og mastergradsprogrammer for innbyggere i sentrale og sørlige New Jersey, og i 2007 åpnet NJCU sitt Harborside-anlegg for utdannet virksomhet programmer i Jersey Citys finansdistrikt ved sjøen.

I september 2015 åpnet NJCU School of Business, et moderne, spesialdesignet anlegg på Harborside Plaza 2 rett ved vannkanten, ved siden av Exchange Place PATH-stasjon og noen skritt fra bybanestasjonen på Hudson Gate. To-etasjes anlegget har 18 instruksjonsrom, to datavitenskapssentre, et simulert handelsgulv, et auditorium, kontorer, studieområder, en studentstue og et stort konferansesenter ved sjøen med fantastisk utsikt over Lower Manhattan.

Mens NJCU-samfunnet verdsetter vår delte historie, er det bare en del av historien vår. Vi inviterer deg til å besøke og oppleve den livlige atmosfæren vår, utforske de mange utmerkede akademiske programmene våre, møte våre fremragende folk. Vi er stolte av historien vår, men vi er enda mer begeistret for hva fremtiden bringer. Vi håper du vil bli med på kapitlene fremover.

141895_pexels-photo-1438072.jpeg

Vær i sentrum av alt i Jersey City

Downtown Jersey City

Downtown Jersey City er hjemmet til "Wall Street West", et blomstrende finansdistrikt og stedet for den nye NJCU School of Business på 70.000 kvadratmeter på Harborside. Sentrumsområdet tilbyr uendelige muligheter for praksisplasser og jobber og er fylt med gallerier, teatre, restauranter og butikker.

Oppdag Hidden Treasures

Som statens nest største by har Jersey City mye å tilby: travle urbane gater, nabolag, hektar med grønne områder og historiske landemerker. På NJCU forstår vi at nye omgivelser og kravene fra college-livet noen ganger kan være overveldende. Vi er stolte av å dele byens skatter og prøver å få hver student til å føle seg velkommen hjemme.

Global City

Med en av de mest forskjellige befolkningene i landet er Jersey City virkelig et globalt veggteppe, rikt på arv. I nabolagene er det lokalsamfunn av folkeslag av blant annet italiensk, kubansk, filippinsk, polsk, jødisk, indisk, irsk, puertoricansk, dominikansk, afrikansk, arabisk og asiatisk avstamning. Denne kulturelle og etniske rikdommen er det som gjør Jersey City til et spennende sted å bo, lære og vokse.

Tilgang til NYC

NJCU har en praktisk beliggenhet kun få minutter fra New York City, og gir studentene tilgang til verdens økonomiske hovedstad og alt den tilbyr, inkludert de beste innen visuell og scenekunst, anerkjente museer, sportslige og kulturelle arrangementer og uovertruffen sysselsettingsmuligheter. Offentlig transport er lett tilgjengelig fra campus til hjertet av New York City.

142813_pexels-photo-3776852.jpeg

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

 • Jersey City

  2039 John F. Kennedy Boulevard, 07305, Jersey City

Spørsmål