Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
New Jersey Institute of Technology

New Jersey Institute of Technology

New Jersey Institute of Technology

Introduksjon

Om oss

Velkommen til New Jersey Institute of Technology . Som statens offentlige polytekniske universitet fortsetter vi å investere i fornyelse av våre eksisterende anlegg i tillegg til å legge til nye rom, med sikte på å gi en eksepsjonell undervisning, læring og boligmiljø.

NJIT tilbyr mer enn 125 bachelor- og høyereutdanningsprogram i seks spesialiserte skoler instruert av ekspertfakultet, hvorav 98 prosent har høyeste grad i sitt felt. Våre faglige programmer er fullt akkreditert av de relevante akkrediteringstavler, kommisjoner og foreninger som Middelstatsforeningen for høyskoler og skoler (MSA), Akkrediteringskomité for ingeniørfag og teknologi (ABET), Forening til forskerskoler for næringsliv (AACSB) og nasjonalt Arkitektonisk akkrediteringskomité (NAAB).

Våre omfattende videreutdanningsprogrammer og nettkurser tilbyr viktig opplæring for fagfolk som allerede er på jobb, og våre konkurransedyktige internships hjelper deg med å lande deg selv. Lær mer om våre online læringsprogrammer .

 • $ 1,74B NJITs årlige økonomiske innvirkning på staten New Jersey

 • # 1 nasjonalt i Student oppover mobilitet

 • NJIT forbereder sine kandidater for lederskap som fagfolk og som borgere.

Vi har fantastiske studenter fra hele verden, og vi rangerer # 1 i New Jersey i å tildele engineering grader til afro-amerikanske og spansk studenter. Vennene og kontaktene du skal gjøre på NJIT, enten i en av over 130 studenterklubber og organisasjoner (ikke inkludert greker) eller i dusinvis av fellesskapstjenester, vil forbedre livet ditt og påvirke fremtiden.

Vårt oppdrag

 • i grunnskole, uteksaminere og fortsette faglig utdanning, forberede studentene på produktiv karriere og styrke sitt potensial for livslang personlig og profesjonell vekst;

 • i utførelsen av forskning med vekt på anvendt, tverrfaglig innsats som omfatter arkitektur, design, naturvitenskap, herunder fysikk og biovitenskap, ingeniørfag, matematikk og infrastruktur, databehandling av informasjonsteknologi og kommunikasjonsteknologi og ledelse;

 • i tjeneste for både dens bymiljø og det bredere samfunnet i byen, staten, nasjonen og det globale samfunnet ved å gjennomføre offentlige politikkstudier, gjøre utdanningsmuligheter allment tilgjengelige og igangsette samfunnsbyggingsprosjekter;

 • i å bidra til økonomisk utvikling gjennom statens største virksomhet inkuberingssystem, arbeidskraft utvikling, joint ventures med regjeringen og næringslivet, og gjennom utvikling av intellektuell eiendom;

NJIT ...

 • forbereder sine kandidater for lederstillinger som fagfolk og som borgere;

 • gir utdanningsmuligheter for et bredt spredt studentorgan;

 • svarer til behovene til store og små bedrifter, statlige og lokale myndigheter, og borgerlige organisasjoner;

 • partnere med utdanningsinstitusjoner på alle nivåer for å oppnå sitt oppdrag; og

 • fremmer bruken av vitenskap, teknologi , ingeniørfag og matematikk (STEM) som et middel til å forbedre livskvaliteten.

Vår visjon

er å være den fremste engineering, design, vitenskap og teknologi universitet kjent for forskning og utdanning fremme innovasjon, entreprenørskap og engasjement.

Steder

 • Newark

  Doctor Martin Luther King Junior Boulevard,323, 07102, Newark

Spørsmål