Keystone logo
New Mexico State University College of Education

New Mexico State University College of Education

New Mexico State University College of Education

Introduksjon

College of Education ved New Mexico State University ble grunnlagt i 1956 med William B. O'Donnell som første dekan.

Forberedelse av lærere har vært en del av NMSUs historie siden 1800-tallet, med utdanningsprogrammering som har okkupert forskjellige hjem gjennom årene. Utdanningsprogrammer ble først plassert på School of Agriculture, og i 1929-1930 ble det opprettet en distinkt Institutt for utdanning. I 1938 gikk avdelingen til School of Arts & Sciences. Institutt for utdanning og psykologi fikk administrativ autonomi i 1956 da Institutt for utdanning og psykologi ble endret til en skole for lærerutdanning. Begrepet College of Teacher Education ble ansatt da universitetets status ble oppnådd i 1957.

I 1968 flyttet college inn i sitt nåværende hjem i O'Donnell Hall, og i 2008 feiret college en større renovering av O'Donnell hall, som moderniserte bygningen og skapte ekstra rom for studenter og fakultetet.

Høgskolen har over 2300 studenter og er en ledende produsent av lærere, rådgivere, rektorer og andre pedagogiske ledere i New Mexico. Høgskolen har omtrent 75 vanlige fakultetsmedlemmer i faste ansettelsesperioder / ansettelsesspor og har vanligvis ytterligere 20-30 deltids- og midlertidige fakultetsmedlemmer. Grunnstudiet har omtrent 1500 studenter og kandidatprogrammet har omtrent 750 studenter i året. College of Education har en variert student- og fakultetspopulasjon, studentmangfoldet på lavere nivå er over 50 prosent og fakultetets mangfold i år er på 55 prosent med en 30 prosent spansk representasjon.

Høgskolen har fem avdelinger som inkluderer læreplan og instruksjon, rådgivning og pedagogisk psykologi, kinesiologi og dans, spesialpedagogikk og kommunikasjonsforstyrrelser, og pedagogisk ledelse og administrasjon. Programmene i høgskolen spenner fra bachelorgrad til doktorgrad, og høgskolen er vanligvis den største produsenten av doktorgradsutdannede ved New Mexico State University.

College of Education samarbeider med lokale distrikter og regionale konsortier gjennom partnerskap, tilskuddsfinansierte initiativer og oppsøkende programmer. Mange av programmene støtter lærerens profesjonelle utvikling innen matematikk og naturfag, administrasjon, rådgivning og samfunnshelse. Flere av våre matematikk- og naturfaginitiativer har hatt direkte innvirkning på studenters prestasjoner. Mer nylig begynte programmet for kommunikasjonsforstyrrelser gjennom Edgar Garrett tale- og hørselklinikk å tilby tjenester for personer med autisme

College of Education er forpliktet til å tilby utdanningsmuligheter for de som vanligvis ikke har hatt tilgang. College er også dedikert til å tilby utmerkede utdanningsmuligheter for tradisjonelle studenter og samarbeide med skoler for å forbedre utdannelsen til New Mexicos barn.

Steder

  • Las Cruces

    East University Avenue,1780, 88003, Las Cruces

    Spørsmål