Keystone logo
New York Institute of Technology (NYIT)

New York Institute of Technology (NYIT)

New York Institute of Technology (NYIT)

Introduksjon

New York Institute of Technology - College of Engineering og Computing Sciences

Utforsk New York Institute of Technology-et dynamisk, høyt rangert og akkreditert ikke-for-profit universitet forpliktet til å utdanne neste generasjon ledere, og til å inspirere innovasjon og fremme entreprenørskap.

111909_Picture1.png

Om New York Institute of Technology:

New York Institute of Technology tilbyr bachelor, utdannet og profesjonell grad i mer enn 50 fagområder, inkludert datavitenskap, data og cybersecurity; biologi og biomedisinsk studier; arkitektur og design; engineering; helsepersonell og medisin; IT og digital teknologi; ledelse; kommunikasjon og markedsføring; utdanning og rådgivning; og energi og bærekraft. Et nonprofit, uavhengig, privat og nonsektarisk institutt for høyere utdanning, ønsker universitetet mer enn 9000 studenter over hele verden. Universitetet har campus i New York City og Long Island (New York), Jonesboro (Arkansas) og Vancouver (British Columbia), og programmer rundt om i verden. Mer enn 100 000 alumni omfatter et engasjert nettverk av dyktige, beslutningstakere og innovatører som er forberedt på å forandre verden, løse utfordringer fra det 21. århundre og gjenoppfinne fremtiden.

Siden 1955 har NYIT forfulgt sitt oppdrag til:

 • Gi karriere-orientert profesjonell utdanning
 • Gi alle kvalifiserte studenter tilgang til muligheter
 • Støtte forskning og stipend som gis den store verden

Hvem vi er:

På New York Institute of Technology er mangfoldet representert av en mosaikk av engasjerte studenter, som bidrar til unike intellektuelle, kulturelle og kreative gaver til et rikt, pulserende campus-samfunn. Universitetets fakultet og studenter representerer og omfavner et mangfold av perspektiver, verdier, ideer, bakgrunner, stiler, tilnærminger, erfaringer og overbevisninger, som gir en stimulerende, nærende og virkelig kosmopolitisk utdanning fra 21. århundre. Se NYIT på et øyeblikk her.

111914_Picture1.png

Hvor vi er:

 • Long Island, NY (Old Westbury)
 • New York, NY
 • Jonesboro, Ark.
 • Vancouver, Canada

Om Høgskolen for ingeniørfag og datavitenskap:

111915_Picture1.png

New York Institute of Technology er blant de øverste tredjedel av akkrediterte ingeniørprogrammer oppført av US News

Ideer som virker umulige å realisere, tar form hver dag på New York Institute of Technology, hvor elevene lærer å løse problemer, bidra med løsninger og jobbe med utfordringer fra 21. århundre som direkte påvirker verden. NYIT studenter opplever en bemerkelsesverdig avkastning på utdanning i utdanning: uteksaminert yrkesklar, utstyrt med ferdigheter og erfaringer søkt av topp arbeidsgivere, oppgradere programmer og forskningsinstitusjoner over hele verden. PayScale's College Salary rapport plasserer College of Engineering and Computing Sciences blant de topp 28% av ingeniørskolene basert på lønnspotensial.

Akademiske programmer:

 • Elektroteknikk og datateknikk, MS
 • Bioengineering, MS
 • Maskiningeniør, MS
 • Datavitenskap, MS
 • Informasjon, nettverk og datasikkerhet, MS
 • Datavitenskap, MS

Innovasjonssenter for entreprenørskap og teknologi (ETIC)

Innovasjonssenteret for entreprenørskap og teknologi (ETIC) er New York Institute of Technologys knutepunkt for å fremme oppdagelse, dyrking av nye virksomheter og produkter, og sporing av nye ideer innen teknologi, ingeniørfag og anvendt vitenskap. Gjennom utvidelse av partnerskap mellom industrien, det akademiske samfunnet og faglige organisasjoner, forsøker ETIC å gjøre en forskjell på de kritiske områdene IT og cybersikkerhet, bioengineering og medisinsk utstyr, og energi og grønn teknologi.

Arbeider i ETICs 8 000 kvadratmeter av de nyeste laboratoriene og fasilitetene, arbeider studentene med partnerfirmaer og investornettverk, og hjelper dem til å bli transformative ledere i feltet.

Anvendt forskning og stipend:

New York Institute of Technology forskerinnsats mottar enestående finansiering fra nasjonale byråer og gjennom intern finansiering. Universitetets ekspertise innen områder som cybersikkerhet, robotteknologi, implanterbar / bærbar teknologi, medisin, helsevesen, bærekraft og mer, styrker NYITs voksende rykte for å tilby innovative teknologiløsninger for virkelige problemer.

Akkreditering: New York Institute of Technology er akkreditert av Middle States Commission on Higher Education og chartret av styret av Regents of State University of New York; våre individuelle programmer og skoler, samt våre globale campuser, har også prestisjetunge akkrediteringer. Se en komplett liste over akkrediteringsorganer.

Steder

 • New York

  1855 Broadway, 10023, New York

  • Old Westbury

   Northern Boulevard P.O. Box 8000, 11568-8000, Old Westbury

   • Vancouver

    701 West Georgia Street, 17th floor Vancouver, BC Canada, V7Y 1K8, Vancouver

    Spørsmål