Keystone logo
New York University Global (Paris campus)

New York University Global (Paris campus)

New York University Global (Paris campus)

Introduksjon

En av NYUs største globale akademiske sentre, NYU Paris, er et levende og dynamisk sted hvor du vil finne de beste mulighetene for å få mest mulig ut av studien din. På NYU Paris vil du glede deg over en livsendrende opplevelse uten å måtte ta en pause i løpet av studiene. Vårt oppdrag er å følge deg gjennom denne reisen.

Du vil snart oppdage at Paris er en mangfoldig og kosmopolitisk by som tilbyr en opplysende blanding av historie og modernitet. Hjem til noen av verdens mest berømte museer, er Paris også et av verdens viktigste teknologihubber.

Kursene i vårt toppmoderne akademiske senter gjenspeiler denne blandingen: i tillegg til mange kurs innen humaniora - fransk språk, filosofi, kunsthistorie, politikk, litteratur, historie og mer - tilbyr vi nå også kurs innen musikkteknologi, media og kommunikasjon, matematikk, informatikk ... Kursene våre blir undervist av førsteklasses instruktører og teller mot mange store krav. Studentene får en-til-en-veiledning fra en akademisk rådgiver, får veiledning om livet utenfor klasserommet fra et dedikert studentliveteam og har tilgang til en rådgiver på stedet.

Å studere ved NYU Paris er et fantastisk menneskelig eventyr. Du vil få muligheten til å møte lokale studenter, ta kurs i våre partneruniversiteter, nyte noen av de mange kulturelle begivenhetene og utflukter over natten vi kuraterer, delta i humanitært frivillig arbeid, bidra til å bygge fellesskap ... mulighetene er endeløs!

Steder

 • New York

  383 lafayette street, 10003, New York

  Programmer

   Institusjonen tilbyr også:

   Spørsmål