Keystone logo
Nanhua University

Nanhua University

Nanhua University

Introduksjon

sør-profil

Først grunnla opprinnelse og status

Nanhua University i Chiayi i Taiwan, ble grunnlagt i 1996 av Master Hsing Yun Guang Shan er villig til å sette opp skolene i kraft av millioner av mennesker og grunnlegger, det er den første omfattende universitet grunnlagt av Fo Guang Shan, på samme tid, er skolen også landets første internasjonale joint inter-universitet et system av "Fo Guang Shan forente Universitetet system" er. Foreløpig har en rekke studenter værende ca 5500 personer, har 223 heltidsansatte lærere, en sterk lærere, assisterende professor ved skolen heltid lærere sto for mer enn full tid lærer ratio på 99%, blant annet en doktorgrad i forhold så høy som 92%, blant de beste i private universiteter . Skolen ligger i en rustikk idyller Chih-chung, terreng bygning, det er tider gradient, skole areal på ca 63 dekar, med store gressletter, høye trær, rolig og elegant campus, grønt, blomster, sin unike naturmiljø, "forest University" av godt omdømme, men overalt vernede arter av sjeldne insekter, mye naturlig og menneskelig økologi, som dokumentert av en modell av campus for å fremme grønn energi og miljølære. Siden skolen lage sin egen skole, den første vekten av allmennutdanning og den menneskelige ånd, er landets allmennutdanning skoler i Sør-fokus. Foreløpig har ledelse, humaniora, samfunnsfag, kunst og vitenskap og teknologi institutter og fem General Education Center, totalt 19 universitetsavdelinger, 24 forskningsinstitutt mesterklasser, samt et doktorgradsprogram. Skolens første "død Department" er fortsatt kjent over hele landet, og naturlig bioteknologi, Institutt for Tourism Management, Institutt for arkitektur og landskap, Institutt for Etnomusikologi, religion, non-profit business management, Institute of Natural Medicine , skole egenskaper er avdeling. I tillegg er kvaliteten på allmennutdanning prisbelønte år etter år, mer skole etablert et godt omdømme. Samtidig, vi sterkt fremme kryss-læringskurs inkluderer internasjonale utvekslingsstudenter, utenlandske studieturer og E-læringsplattform (Wi-Fi / Digital Media / språkopplæring), er å vise skole egenskaper og konkurranseevne.

Second, pedagogisk filosofi

Utdanning til folk kulturelle, profesjonelle, digital, industrialisering og internasjonalisering, fem av prinsippet om Ping Heng utvikling. Self-posisjonering som "humanistisk orientering mot en religiøs, velferd og rettferdighet med intensjonene i kvalitets undervisning universitet." Den unike misjon er å være "bevisst liv", "den humanistiske ånd av religion" og "offentlig universitet ideal," fyller inn utdanningsprosessen, og for å "fremme vitalitet av vitalitet" ånd, for å fremme vekst og transformasjon av lærere og elever, for å forbedre hver studenter karakter, visjon og ekspertise. I mellomtiden, studenter også styrke ditt sinn og tjeneste for andre, for samfunnet å dyrke god statsborgerskap og kan være laget av det. Personell opplæring mål :( a) dyrke karakter, dydig og har moderne ånd av tjeneste. (B) dyrke et bredt perspektiv, den moderne borger kommunal kompetanse og kommunikasjonsevner. (C) for å utvikle moderne eksperter med en følelse av ansvar, faglig kompetanse og kreative evner.

Tredje, utviklingstrekk

College of Education å etablere menneskeånden

Skole er en skole i religiøse, dypt religiøs menneskelige ånd, betalte vi spesiell oppmerksomhet for å bedre allmennutdanning og personlighet utvikling av studenter. College bære frem en gammel tradisjon, gjenoppbygge menneskeånden er utvikling av kjennetegn ved skolen siden starten. Vi har etablert universitetsby med kulturakademiet utdanning, for å trene all-round talenter av både karakter utdanning, allmennutdanning og yrkesutdanning. Begynn med den årlige "Ancient Ceremony" organisert for freshmen "overgangsrite" aktiviteter, kombinert med moralsk utdannelse læreplan designet for å møte det moderne samfunnet, slik at studentene gjennom en serie av åndelig dåp, forvandlet til ansvarlige, bevisste sinn voksne.

I forbindelse med lokal industri vekt på "learning by-en."

I undervisning, med "bevisst liv utdanning" og "bevisst elevenes læring" som aksen, til fokus på miljøkvalitet undervisning og keramikk anvende sine kunnskaper. Ikke bare gjennomføre programmet i forbindelse med industrien, men også skape en "enhet for å lære å bruke" system, slik at sømløs integrering av faglig teori og industri, for å styrke sysselsetting og konkurranseevne av studenter. I tillegg også i tråd med lokal industri og samfunn pulse, for å skape et lyspunkt i avdelingene. Og religiøse og frivillige, død omsorg, helsetjenester, visdom og liv, økologisk landbruk, bioteknologi, turisme og fritid, non-profit organisasjoner, samt kulturelle og kreative næringer og så videre, som fokus for fremtidig utvikling av skolen.

Basert i Taiwan, internasjonal utseende, den første internasjonale inter-universitetssystemet felles

Fo Guang Shan Fo Guang University og University utdanningssystemet, American University of the West, University of Southern Australia, sammen for å skape en "Fo Guang Shan felles universitetssystemet." Dette er en nasjonal satsing på tvers av Union University internasjonale systemet kombinerer vi de fire universitetene, vil gi et bredt spekter av ressurser til å utvikle et internasjonalt perspektiv studenter. I fremtiden, mer vil være "registrert fire skole innmelding skole en" vei gjennom, slik at studentene har mulighet til å få to grader. I tillegg kan skolen kombinere mer Fo Guang Shan fordelt på fem kontinenter og i utlandet dojo høyborg Baiyu Buddhas lys som internasjonal utveksling og læring av våre studenter viktig kanal for å fremme studenter med internasjonal mobilitet.

Steder

  • Chiayi City

    Nanhua University No.55, Sec. 1, Nanhua Rd., Dalin Township, Chiayi County, 62249, Chiayi City

    Programmer

    Spørsmål