Keystone logo
Erasmus MC Netherlands Institute for Health Sciences - Erasmus University Rotterdam

Erasmus MC Netherlands Institute for Health Sciences - Erasmus University Rotterdam

Erasmus MC Netherlands Institute for Health Sciences - Erasmus University Rotterdam

Introduksjon

FORSKNINGSOPLEVERING I LISIKOLOGI OG HELSEVETENSKAPER

Hva er dine ambisjoner i denne nye epoken med funn?

Vi mener at for å løse vitale helseproblemer er toppkvalitet i utdanning og forskningsmetodikk nøkkelen. Vi tar sikte på å inspirere og veilede dyktige studenter i deres streben etter å bli ledende helsepersonell, professorer eller banebrytende forskere - de som ønsker å gjøre forskjell med deres forskning uansett deres fagområde - klinisk medisin, narkotikaforskning, folkehelse eller helsepolitisk utvikling .

MSC-PROGRAMMER

Kjernen i denne filosofien er våre tre Master of Science (MSc) programmer. To av disse er ment for innehavere av en bachelorgrad: Forskning Master i Helsefag (et toårig heltidsstudium som tilbyr spesialiseringer innen epidemiologi, klinisk epidemiologi, genetisk epidemiologi, folkehelse og helseøkonomi) og forskningsingeniør i Klinisk forskning. Det tredje programmet er ment for masterutdannede og helsepersonell på høyere nivå. Dette er MSc i helsefag, som tilbys som et års heltidsprogram eller et skreddersydd toårig deltidseksamenprogram. Dette programmet tilbyr også flere spesialiseringer.

ERASMUS SOMMERPROGRAMMET

Hvert av disse tre programmene kombinerer teoretisk og praktisk forskningstrening i medisin og helsefag. Programmene starter hver august med Erasmus Summer Program. Denne tre ukers 30-retters porteføljen av toppmoderne biomedisinske emner er utformet for å tilfredsstille behovene til internasjonale studenter og fagfolk med spesiell interesse - som klinisk medisin, generell praksis, folkehelse, epidemiologi, genetikk eller biostatistikk.

Fordi sommerprogrammet fokuserer på sentrale prinsipper og metoder for kvantitativ medisinsk forskning, er den åpen ikke bare for deltakere i MSc-programmene, men til alle studenter og helsepersonell. Hvis du ikke er påmeldt et studium, men ønsker å få viktige oppdateringer i en rekke anvendte medisinske og helsepolitiske fagområder, kan du dermed lage din egen personlige treningsplan - en annen viktig del av NIHES filosofi. Som uavhengig student er du også velkommen til å melde deg inn i en del av vår vanlige høst læreplan.

NESTROGRAMPROGRAMMER

Vil du legge til en internasjonal dimensjon i karrieren din som forsker? Å kombinere forskning og klinisk arbeid? Eller søker du å maksimere sjansene dine for å kvalifisere for et PhD-forskningsprosjekt gjennom et postgraduate-program? Vår forskningstrening er utviklet for å hjelpe deg med å gjøre dem alle.

Overvei vårt forskerutdanningsprogram for et ekstra år med forskningstrening etter masterstudenten din, hvis du ønsker å skaffe mer forskningserfaring eller øke sjansene for å kvalifisere for et PhD-forskningsprosjekt.

På NIHES vi kontinuerlig vårt nettverk av partneruniversiteter over hele verden. Så hva din ambisjon - om du har tenkt å jobbe som forsker i akademia, offentlig sektor eller industri - gir vi deg den kunnskapen og ekspertisen du trenger.

Steder

  • Rotterdam

    NIHES Educational Support Center Room Fe209 PO Box 2040 3000 CA , , Rotterdam

    Spørsmål