Keystone logo
North Florida Community College

North Florida Community College

North Florida Community College

Introduksjon

Hvorfor NFCC? Det er enkelt, fordi du fortjener det beste.

Du fortjener en eksepsjonell utdanning til en rimelig pris, og du fortjener muligheten til å bedre din fremtid. Vi inviterer deg til å besøke vår campus i Madison, Florida for å finne ut hvorfor NFCC er det riktige valget for deg.

VISJON: Å være våre lokalsamfunn førstevalg for utdanning og kulturell berikelse.

Mission: En eksepsjonell college dedikert til en individualisert og støttende faglig miljø, tilgjengelig utdanning, livslang læringsmuligheter, og faglig vekst for våre studenter og lokalsamfunn.

Individuell oppmerksomhet - NFCC gjør det

Få oppmerksomhet og utdanning du fortjener. Fra det øyeblikket du går inn på vår campus, NFCC vennlige lærere og ansatte gir deg individuell oppmerksomhet du fortjener. Personlig rådgivning, student støtteprogrammer og en ny akademisk suksess senteret er alle på plass for å hjelpe deg å lykkes. På NFCC, får du det beste fra to verdener - den komfort og nærhet av en liten campus og faglig dyktighet og muligheter som like det av et stort universitet.

Lanserer Futures - NFCC gjør det

NFCC kandidater er estimert til å gjøre 35% mer enn noen med en high school diplom alene og for de som ønsker å få en bachelorgrad, kan vi hjelpe med det også. Staten 2 + 2 artikulasjon avtale garanterer studenter fullfører en AA-graden ved NFCC muligheten til å rekruttere og tjene en bachelorgrad ved en av Floridas 11 statlige universiteter (pluss at du vil spare mye penger i løpet av de to første årene med NFCC).

For de som leter etter en direkte karrierevei, NFCC Associate i Science grader og sertifikat programmer tilbyr spesialisert trening og har høyt jobb plassering priser følgende konfirmasjonen. Uansett banen, er NFCC et flott sted å lære.

Rimelig Undervisning - NFCC gjør det

College er en investering og det er derfor vi jobber hardt for å gjøre NFCC rimelig. Vi er en av de mest prisgunstige høyskoler i Florida og har ikke økt vår undervisning i de siste tre årene for å sikre at du får en enestående utdanning til en god pris. Siste året har vi fått nesten $ 230 000 i stipend og tilskudd, samt våre studenter fikk en annen $ 2.2 millioner i føderal hjelp. Vår ressurs ansatte vil gjøre sitt beste for å hjelpe deg å finne måter å betale for college; inkludert skolebetalingsplaner, økonomisk kompetanse workshops, student jobbmuligheter og assistanse fullføre økonomisk støtte og stipend programmer. Gjøre høgskolen en rimelig mulighet er en av de mange måter som NFCC investerer i fremtiden.

Oppmuntrer ledere - NFCC gjør det

NFCC elevene lett gå inn i lederroller på campus og i samfunnet. Fra fritidsaktiviteter til hands-on trening, tilbyr NFCC et vell av muligheter for elevene til å utvikle lederegenskaper på og utenfor campus. Bare se på noen av måtene våre studenter er ledere i samfunnet vårt: Save Our Animal Resources økologi klubb bidrar årlig St. Marks National Wildlife Refuge spore vandringsmønster av Monarch sommerfugler og koordinerer resirkulering innsats på campus, Sentinel service Corps medlemmer meldte over 200 timer til campus og samfunnet hendelser i fjor og NFCC Peer veiledere og lærings spesialister dedikert ca 8000 timer å hjelpe sine jevnaldrende lykkes faglig. Våre pleie- og EMS studenter samlet klokke tusenvis av timer på området helseinstitusjoner hvert år frivillighets tjenester samtidig få verdifull praktisk opplæring. Uansett hva dine mål, vil du finne din plass på NFCC og en støttende college familie til å være stolt av dine prestasjoner.

Bli involvert. Bli en leder. Bruk på NFCC dag.

Steder

  • Madison

    North Florida Community College 325 NW Turner Davis Dr. Madison, 32340, Madison

Spørsmål