Keystone logo
Northeastern University —Toronto

Northeastern University —Toronto

Northeastern University —Toronto

Introduksjon

Northeastern ble grunnlagt i 1898 og er et topp 50 globalt forskningsuniversitet og den anerkjente leder innen erfaringslæring, forankret i verdens største og mest innovative samarbeidsutdanningsprogram. Vi integrerer klasseromsstudier med muligheter for profesjonelt arbeid, forskning, service og global læring i 128 land.

Northeastern startet med en ny idé: at høyere utdanning skulle berikes ved å integrere studentenes kurs med muligheter for erfaring innen studieretningen deres; at et universitet best kan tjene sine studenter og lede innovasjon ved å engasjere seg direkte med samfunnet gjennom partnerskap med arbeidsgivere. Etter hvert som universitetet har vokst i løpet av tiårene, har bredden i samfunnet vårt og engasjementsnivået også økt. I dag er co-op kjernen i verdens største erfaringsbaserte læringsprogram, som strekker seg til mer enn 3300 arbeidsgivere i 128 land. Northeasterns ledelse innen erfaringsbasert læring er grunnlaget for ledelsen i utviklingen av globale utdannings- og forskningspartnerskap rundt om i verden – og universitetsstudiene i Seattle og Charlotte, North Carolina, og navet i Silicon Valley er den siste manifestasjonen av dette lederskapet. Akkurat som i 1898, engasjerer Northeastern seg med lokalsamfunn i partnerskap viet til å fremme utdanning og økonomisk vekst.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

  • Toronto

    Northeastern University Canada, First Canadian Place 100 King Street West, Suite 4620, Box 400, , Toronto

Spørsmål