Keystone logo
Northeastern University London

Northeastern University London

Northeastern University London

Introduksjon

Hvorfor studere ved Northeastern University London ?

Northeastern University London tilbyr et levende, kollegialt fellesskap som leverer brede og akademisk strenge gradsprogrammer, designet for å utstyre nyutdannede med kombinasjonen av ferdigheter og kunnskap som i økende grad ønskes av organisasjoner, arbeidsgivere og samfunnet.

Som en del av Northeastern Universitys globale campusnettverk har alle studenter tilgang til Northeasterns enorme nettbibliotek. Bachelorstudenter har muligheten til å tilbringe et semester i utlandet for å studere ved en av Northeastern Universitys amerikanske campus, mens NU Londons alumner drar nytte av sjenerøse alumnistipend for å studere for sin mastergrad ved en av Northeasterns nordamerikanske campus.

Undergraduate grader

Studenter nyter et ekstraordinært nivå av fleksibilitet i valg av emner og kurs for å lage et skreddersydd studieprogram for graden deres, som er skreddersydd for deres akademiske interesser og deres fremtidige ambisjoner. De kan velge å fokusere på en enkelt akademisk disiplin for sin grad eller å kombinere hovedfaget med ett eller en rekke komplementære emner og tverrfaglige temaer.

Emner og tematiske Pathways inkluderer:

 • Kunsthistorie (kun valgfag)
 • Virksomhet
 • Datavitenskap
 • Kreativ skriving (kun valgfag)
 • Datavitenskap
 • Etikk for kunstig intelligens
 • Økonomi
 • Engelsk
 • Historie
 • Lov
 • Filosofi
 • Politikk og internasjonale forhold
 • psykologi
 • Sosiologi (kun valgfag)
 • STEM (kun valgfag)
 • Bærekraft (kun valgfag)

Mastergrader

Universitetets doktorgradsprogrammer er banebrytende kurs som utforsker skjæringspunktet mellom humaniora og vitenskap. Å studere ved Northeastern Univeristy London er en berikende jobb, både personlig og profesjonelt, og doktorgradsstudenter spiller en integrert rolle i den pågående utviklingen av det generelle pulserende kollegiale fellesskapet.

Våre masterprogrammer fremmer avanserte ferdigheter innen kritisk spørsmål, informasjonsinnhenting, syntese og analyse, koding og muntlig og skriftlig kommunikasjon.

Eksepsjonell undervisning

Undervisningen ved Northeastern University London består av interaktive forelesninger, seminarer og smågruppeopplæringer. Noen av kursene våre leveres gjennom et høyt antall planlagte undervisnings- eller "kontakttimer", mens andre fokuserer på mindre, mer personlig tilpassede, veiledet uavhengige studier, eller praktiske eller fellesskapsbaserte prosjekter. De fleste forelesninger og seminarer vil ha rundt 20-30 studentdeltakere, mens veiledninger vanligvis vil ha fem eller færre studenter, og noen ganger kan være én-til-én. Denne personlige tilnærmingen til undervisning lar alle delta og trives

Våre stående

Siden universitetets oppstart har det utviklet et rykte for å levere en uovertruffen universitetsopplevelse, og konsekvent overgå alle Russell Group-universiteter for generell studenttilfredshet i Storbritannias National Student Survey (2019, 2020, 2021 og 2022).

Våre nyutdannede

NU London tilbyr en intensiv læringsopplevelse og enorme muligheter for individuell vekst. Studenter som velger å studere ved universitetet utvikler seg til trygge, godt avrundede, veltalende individer med kapasitet for uavhengig kritisk tenkning og intellektuell debatt, imponerende forskningsferdigheter, en rekke interesser og lidenskaper, og en forståelse av hvordan de kan bruke studiene til verden for øvrig.

Universitetet tror på undervisning i allsidige ferdigheter og atferd, relevant for et bredt spekter av bransjer. Fagene tilbød innebygde ferdigheter som kan overføres til en rekke karrierer og jobber, inkludert kunst, teknologi, finans, jus, journalistikk, publisering, embetsverk og reklame.

Alumni har jobbet for prestisjetunge selskaper som Accenture, BBC, Civil Service, Deutsche Bank, M&C Saatchi, PwC og Slaughter & May. Nyutdannede har forfulgt videre studier ved ledende institusjoner, inkludert universitetene i Oxford og Cambridge, LSE, UCL, King's College London, University of Chicago, New School i New York og Northeastern University.

Visumkrav

Hvis du er en internasjonal student som kommer til Northeastern University London for å studere et program som er lengre enn 6 måneder, må du søke om et studentvisum før du kommer til Storbritannia. Dette visumet har erstattet Tier 4-visumet.

I henhold til studentvisumet har studenter lov til å registrere seg og studere programmet med Northeastern University London . Studentene er i stand til å jobbe maksimalt 20 timer per uke i løpet av semesteret og full tid i semesteret pauser eller ferier.

Du må søke om dette visumet før du ankommer Storbritannia, det er ikke mulig å bytte fra besøksvisum til studentvisum.

EU/EØS-borgere som ikke har forhåndsbosatt eller bosatt status, eller et annet britisk visum som lar dem studere, må søke om studentvisum.

Hvis du er en internasjonal student som har et annet britisk visum som lar deg studere i Storbritannia under programmets varighet, trenger du kanskje ikke søke om studentvisum. Ta kontakt med Visa Compliance-teamet for å diskutere dine immigrasjonskrav videre.

Arbeidstillatelse etter studier

Graduate Route er tilgjengelig for internasjonale studenter som har et gyldig studentvisum på søknadstidspunktet og har fullført en britisk grad på lavere nivå eller høyere hos en leverandør av høyere utdanning med en track record for compliance.

Vellykkede søkere på denne ruten vil kunne bli og jobbe, eller søke arbeid, i Storbritannia på et hvilket som helst ferdighetsnivå i maksimalt to år hvis de har fullført en bachelor- eller mastergrad. PhD-utdannede vil kunne bli i tre år.

Enhver kvalifisert student som er uteksaminert etter 01. juli 2021 vil kunne søke om ruten. Dette inkluderer studenter som allerede har startet sine kurs.

Graduate Route krever en ny visumsøknad, som kun vil være mulig fra Storbritannia.

Det vil inkludere betaling av et visumgebyr på £715 og immigrasjonshelsetillegget med full sats på £624 per år.

Steder

 • London

  Saint Katharine's Way,58, E1W 1LP, London

Spørsmål