Keystone logo
Northeastern University London MSc kunstig intelligens og etikk
Northeastern University London

MSc kunstig intelligens og etikk

London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

1 Years

Engelsk

Fulltid, Deltid

01 Sep 2024

01 Sep 2024

GBP 11 000 / per year *

På universitetsområdet

* hjem fulltidsundervisning | £5 500/år: deltidsundervisning hjemme. £14 000: internasjonal fulltidsundervisning | £7 000/år internasjonal deltidsundervisning

Introduksjon

MSc Responsible Artificial Intelligence er et godt integrert studieprogram med målrettet fokus på både teorier og applikasjoner. Forutsatt ingen bakgrunn i databehandling, er studentene utstyrt med relevant kunnskap og dataprogrammeringsferdigheter, som ikke bare dekker nyere tekniske utviklinger, men også bredere etiske og teoretiske hensyn.

Muligheten til å studere filosofiske spørsmål om AI mens de tar en databehandlingsgrad på masternivå er et unikt tilbud i Storbritannia, som gir studentene muligheten til å fordype seg i den tekniske så vel som den samfunnsmessige påvirkningen av databehandling og spesielt maskinlæringsapplikasjoner.

Programmet lar studentene gradvis utvikle sin forståelse av teknikkene for datavitenskap, maskinlæring og naturlig språkbehandling, sammen med nøkkelkonsepter og metoder for informatikk, samtidig som de finsliper sine programmeringsferdigheter i Python og Java; og samtidig foredle deres tenke- og kommunikasjonsevner gjennom humaniora kurs viet til en vurdering av viktige praktiske og teoretiske spørsmål, som oppstår i forbindelse med AI.

Karrieremuligheter

Læreplan

Opptak

Om skolen

Spørsmål